Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà llança el concurs ‘Cuinem a casa’ per a oferir propostes a les famílies en aquest període no lectiu


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/3/194524_120368/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 17-03-2020
Les Coves de Vinromà llança el concurs ‘Cuinem a casa’ per a oferir propostes a les famílies en aquest període no lectiu

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha llançat el concurs ‘Cuinem a casa’, iniciativa dirigida a les famílies amb l'objectiu d'oferir propostes durant aquest període no lectiu derivat de la situació d'emergència sanitària i el confinament pel coronavirus.
En concret, la iniciativa anima a cuinar en família els plats típics de la gastronomia covarxina per a participar en el premi de 5 vals de 20 euros cadascun, els quals podran utilitzar-se en els comerços, bars i restaurants del municipi.
Els participants hauran d'enviar les fotografies amb les seues creacions al correu electrònic info@lescovesdevinroma.es fins dilluns que ve 23 de març. Posteriorment, s'iniciarà un procés de votacions a través de les xarxes socials per a determinar les propostes guanyadores.
A més de proposar noves formes d'entreteniment, aquest concurs també busca contribuir positivament a l'economia dels establiments locals.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana