Les Coves de VinromÓ: Les Coves de VinromÓ ja treballa en el condicionament de la piscina municipal


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195362_121111/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de VinromÓ | General | 08-05-2020
Les Coves de VinromÓ ja treballa en el condicionament de la piscina municipal

L'Ajuntament de les Coves de VinromÓ continua amb els treballs de condicionament en les piscines municipals amb l'objectiu d'adequar-les de cara a la temporada d'estiu i continuar millorant el servei als ve´ns i ve´nes.

Actualment, s'estan realitzant algunes actuacions en la piscina gran, on es reforšarÓ una de les parets laterals, es canviaran les peces de gresite desbaratades per taulells nous i s'asseguraran les escales per a millorar les condicions de bany dels usuaris. A mÚs, es rejuntarß tot el gresite i es procedirÓ a una neteja a fons d'aquest espai.

Aquesta actuaciˇ tambÚ contempla la instalĚlaciˇ de nous comptadors d'aigua en les dos piscines amb la finalitat d'independitzar el seu consum. Una altra de les intervencions que s'estÓ escometent Ús la construcciˇ d'una caseta per a situar la cloradora. AixÝ mateix, s'estÓ canviant la connexiˇ d'aigua del poliesportiu i en les ˙ltimes setmanes ha concl˛s la millora de la piscina infantil, on s'ha renovat el recobriment interior amb nous taulells.

L'alcaldessa de les Coves de VinromÓ, M˛nica Nos, ha explicat que ôseguim amb els treballs d'adequaciˇ d'aquestes instalĚlacions per a aportar, any rere any, millores en els serveis que s'ofereixen als ve´ns i ve´nesö.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana