Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà restaurarà la cuina de la Casa Senyorial Boix Moliner


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/10/196398_122025/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 09-10-2020
Les Coves de Vinromà restaurarà la cuina de la Casa Senyorial Boix Moliner

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà continuarà rehabilitant la Casa Senyorial Boix Moliner per al seu desenvolupament turístic amb una nova actuació que afectarà la cuina del palauet.

Els treballs d’adequació de la cuina consistiran en el canvi del forjat que es troba molt deteriorat i restauració completa de la resta de la estància. Una actuació que es desenvoluparà a través d’una subvenció sol·licitada a la Generalitat Valenciana, la qual s’ha resolt positivament per una quantia de 34.000 €.

Aquests treballs es sumen a les fases anteriors en les que s’ha reparat, entre d’altres, la coberta, els elements estructurals del palau o les façanes. Posteriorment a la finalització de l’adequació de la Casa Senyorial Boix Moliner, que data del segle XVI i va pertànyer a la família del metge del Rei Felip V, està prevista la seua obertura per a visites turístiques i com a punt d’informació local.

L’alcaldessa del municipi, Mònica Nos, ha explicat que “la resolució positiva d’aquesta subvenció és molt positiva, perquè ens permet continuar amb la rehabilitació d’un dels edificis més emblemàtics de la població per poder obrir-lo al públic”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana