Les Coves de Vinromà: L'alcaldessa de Canet visita la fàbrica de pales eòliques de Les Coves


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/2/197301_122791/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 07-02-2021
L'alcaldessa de Canet visita la fàbrica de pales eòliques de Les Coves

Amb la vista posada en el futur parc eòlic que es projecta construir a Canet lo Roig, l'alcaldessa, María Ángeles Pallarés, està recollint informació sobre la instal·lació i funcionament d'aquest tipus d'infraestructures i sobre els beneficis que pot reportar al municipi la implantació de l'energia eòlica. Amb aquest objectiu, la primer edil ha visitat una de les empreses castellonenques del sector. En concret, Pallarés es va traslladar a la fàbrica de pales eòliques de LM Wind Power, situada al Parc Industrial Mediambiental de Les Coves de Vinromà. "L'energia eòlica és una energia neta, que no contamina, i aquesta és una dels principals avantatges, però també ens preocupa l'impacte visual, que el parc s'integre en un paisatge singular com el que tenim a Canet i, a més de comptar amb una d'empresa referent en el ram, Les Coves va ser guardonada amb el premi a la integració rural de l'eòlica i la seua experiència ens pot aportar informació molt vàlida a l'hora de desenvolupar el projecte en el nostre municipi", explica Pallarés.
En la visita, l'alcaldessa va departir amb el director de la planta, José Luis Grau, al qual li va manifestar el seu interés per conéixer el procés de fabricació, el manteniment de la instal·lació i com reduir al màxim l'impacte visual.
Recordar que el projecte que està previst desenvolupar a Canet, impulsat pel Grup Germania, contempla la instal·lació de fins a 7 aerogeneradors de 4'6 MW de potència a la Serra Sola, amb una inversió estimada que supera els 28 milions d'euros.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana