Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà dóna a conéixer la Ruta dels Molins a través del vídeo conte 'El descobriment de Valentina'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/2/197362_122841/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 11-02-2021
Les Coves de Vinromà dóna a conéixer la Ruta dels Molins a través del vídeo conte 'El descobriment de Valentina'

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà dóna a conéixer la Ruta dels Molins a través del vídeo conte “El descobriment de Valentina”, una proposta didàctica que apropa la història i els atractius paisatgístics del municipi als xiquets i xiquetes. D'aquesta manera, les famílies que realitzen aquesta ruta senderista podran accedir al conte a través del codi QR que apareix en els diferents panells turístics.
Així mateix, el consistori entregarà exemplars als escolars del CEIP La Moreria amb motiu de la celebració del Dia Internacional del Llibre per a promoure la lectura i aprofundir en valors com el respecte al medi ambient.
En concret, de la mà del personatge de Valentina el públic infantil recorrerà espais com el riu Sant Miquel, la Moreria o els molins que formen part de la Ruta dels Molins acompanyats per les espècies de flora i fauna que allí habiten.
Aquest conte forma part de la trilogia iniciada amb el títol “Una casa per descobrir”, ambientada a la Casa Senyorial Boix Moliner, la qual es completarà amb una nova proposta que transcorrerà per diferents enclavaments singulars del terme municipal.
L'alcaldessa del municipi, Mònica Nos, ha explicat que “amb aquest conte oferim un valor afegit al públic familiar que vulga descobrir la Ruta dels Molins, ja que facilitem un recurs didàctic perquè els xiquets i xiquetes coneguen d'una manera divertida la nostra història i el nostre entorn natural”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana