Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà instal·la detectors de qualitat de l'aire en el CEIP La Moreria que permeten conéixer en temps real l'estat de les aules


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/2/197371_122848/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 12-02-2021
Les Coves de Vinromà instal·la detectors de qualitat de l'aire en el CEIP La Moreria que permeten conéixer en temps real l'estat de les aules

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha instal·lat detectors de qualitat de l'aire en totes les aules del CEIP La Moreria amb l'objectiu de garantir la salut i el benestar dels escolars en aquest context de pandèmia.

Es tracta de dispositius intel·ligents que monitoritzen la qualitat de CO₂ de les classes i avisen quan l'espai requereix ventilació, de manera que el professorat disposarà d'informació exacta sobre les condicions de la seua aula i sabrà en quin moment és necessari ventilar. A més, aquests equips de mesura permetran conéixer en temps real l'estat de l'aire mitjançant l'APP mòbil “Air Guardian” o la web airelimpio.zataca.com.

D'aquesta manera, el consistori atén la petició del centre i segueix les pautes marcades per la Generalitat Valenciana en els centres escolars respecte a espais interiors amb possibilitat de ventilació natural.

“Volem que el col·legi públic siga un lloc segur i per a això hem d'invertir en la prevenció de la salut. Després de l'estudi de diferents valoracions tècniques hem optat per aquests equips perquè considerem que són una eina de control de la qualitat de l'aire que ajudarà el professorat a convertir les aules en espais saludables“, ha explicat l'alcaldessa de la població, Mònica Nos.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana