Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà amplia a agost l'Escola d'Estiu després del bon acolliment del servei


 
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 05-08-2021
 

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha ampliat l'Escola d'Estiu al mes d'agost per a atendre la petició de les famílies usuàries d'aquest servei i facilitar la conciliació de la jornada laboral i familiar durant aquest període vacacional.

Aquest servei municipal, que durant el mes de juliol ha comptat amb 40 participants, estarà actiu fins al pròxim 13 d'agost. Així mateix, entre les activitats a realitzar durant aquesta primera quinzena destaquen les excursions a espais culturals o les eixides a la piscina.

Igualment, el consistori ha ampliat els cursos gratuïts de natació durant la primera quinzena d'agost degut a l'alta demanda del públic adult i infantil. De fet, aquestes classes pràctiques han registrat un total de 98 persones inscrites durant el mes de juliol.

L'alcaldessa de la població, Mònica Nos, ha explicat que “estem molt satisfets amb l'èxit d'aquests dos serveis propis de l'estiu, ja que els veïns i veïnes han respost positivament fins al punt de sol·licitar la seua ampliació. Considerem que és la nostra obligació fer un esforç per a prolongar-los”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana