Les Coves de Vinromà: L'Ajuntament de les Coves de Vinromà i el Club de Pàdel signen un conveni de col·laboració


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/9/198761_124033/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 11-09-2021
L'Ajuntament de les Coves de Vinromà i el Club de Pàdel signen un conveni de col·laboració

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà i el Club de Pàdel Les Coves han signat un conveni de col·laboració amb l'objectiu de cedir la gestió de reserves de les instal·lacions del Poliesportiu Municipal “El Temple” i fomentar així la pràctica esportiva en el municipi.
La signatura ha tingut lloc en el consistori i ha reunit l'alcaldessa de la localitat, Mònica Nos, i els representants d'aquesta nova entitat esportiva. En concret, aquest conveni estableix les condicions i obligacions de totes dues parts per a la gestió de reserves de les 2 pistes de pàdel i les pistes de frontó, vóley platja i futbol sala.
Aquesta col·laboració busca la promoció de l'esport i respon al creixent ús dels veïns i veïnes des de la implantació de les dues pistes de pàdel en el Poliesportiu Municipal. De fet, el sistema de reserves mitjançant APP ha registrat un notable augment d'usuaris des de la seua estrena en 2020.
“La creació d'aquest nou Club de Pàdel i la signatura d'aquest conveni és una notícia positiva per al municipi, que suposarà una major activitat esportiva en les instal·lacions municipals amb la celebració de tornejos, exhibicions o cursos”, ha indicat l'alcaldessa de la població, Mònica Nos.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana