Moncofa: Nit Mgica de Sant Joan Moncofa 2019


 
La Plana al Dia | Moncofa | General | 19-06-2019
 

El prxim 23 de juny l'Ajuntament de Moncofa organitza una srie d'esdeveniments ldics i festius dins de Moncofa Mar d?Activitats, projecte que recull les activitats que organitza el consistori des de pasqua a setembre.

El tret d'eixida de la gran nit de Sant Joan ser a partir de les 18.30h amb una sessi remember dels anys 80 i 90 amb el dj Jota Demasiado, en la plaa dels Cucs, moment en el qual es presentar el cartell del festival ?No hi ha Marxa Arrere 2019? que es realitzar durant el present estiu.

A les 22.30h, cercavila amb batucada pel passeig martim, a crrec de l'associaci Dracs d?Uix, que donar pas a les 22.45h des de la plaa Ruiz Picasso a la nit mgica de Sant Joan amb foc i mgia. Seguidament a les 23.45h es realitzar l'Encesa de la Foguera Municipal situada a la platja el Grau.

Arribada la mitjanit ser el moment per al tradicional bany de peus i salt de les ones, que donar inici a la FESTA MENEO, amb dj, animaci, regals a gog i moltes sorpreses ms a la zona final de Masb, de l'avinguda Mare Nostrum.

La regidora de l'rea, M Teresa Alemany, recorda: ?Que la nit de Sant Joan s l'inici d'un estiu replet d'activitats, amb el lema Mar d?activitats i viu Moncofa que comptar amb una infinitat d'activitats culturals, esportives, Fira del comer local, Moncofaorgull, fires temtiques, Festes patronals de Santa Maria Magdalena, Festes de Sant Roc, Solmarket, ?Moncofa s fica de moda?, fira del llibre, la Mar de Circ, el MAC i moltes novetats ms. Vine a gaudir de les teues vacances a la platja de Moncofa?.

Per a l'alcalde de la localitat, Wences Als, ?cada any oferim ms i ms activitats, i aix ser esta nit de Sant Joan, nit en la qual la gent que vinga a passar el dia a Moncofa podr triar entre dos esdeveniments musicals diferents?.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana