Moncofa: Moncofa posa en marxa el bus 'Platges de Moncofa'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/7/186850_113833/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 10-07-2019
Moncofa posa en marxa el bus 'Platges de Moncofa'

El servei comenar el prxim dia 13 de juliol i es prestar fins al 31 d'agost
?Bus de la marxa?, la novetat per a enguany.
Dissabte que ve 13 de juliol, l'Ajuntament de Moncofa posar en marxa la lnia d'autobs que uneix les platges del municipi i el nucli urb. L'autobs realitzar el recorregut Platja l?Estanyol ? Platja Cam Cabres ? Moncofa ? Platja de Moncofa, els dijous i els dissabtes des de les 10.00 h del mat fins a les 14.00 h de la vesprada.
Per quart any consecutiu, el consistori aposta per esta lnia que uneix les platges de la zona sud amb la resta de platges. Ja l'any passat es va ampliar el recorregut perqu el bus accedira a tota la platja i enguany la novetat s l'ampliaci de la lnia amb un ?bus de la marxa? que prestar el servei les nits en qu hi haja algun esdeveniment important enfocat per a la gent jove, ja siga al poble o a la platja.
Per a l'alcalde de la localitat, Wences Als: ?s el quart any que apostem per la uni de les platges de la localitat, fomentant el transport pblic i facilitant el trasllat al poble i al centre de la platja perqu puguen fer les seues gestions?.
Segons la regidora d'Accessibilitat i Mobilitat Urbana, M Carmen Ferri: ?Ara, amb el ?bus de la marxa?, els vens ms joves d'estes zones podran accedir amb ms facilitat al centre del grau i al municipi per a gaudir de l'oci nocturn sense haver d'agafar cap vehicle, amb la tranquillitat que aix aportar als pares?.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana