Moncofa: El Ajuntament de Moncofa presentar Torre por el mar prendida el prxim 26 juliol


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/7/187242_114150/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 25-07-2019
El Ajuntament de Moncofa presentar Torre por el mar prendida el prxim 26 juliol

El prxim divendres 26 de juliol l’Ajuntament de Moncofa presentar el llibre del poeta Julio G. Caparrs, Torre por el mar prendida, illustrat amb lobra de Gabriela Alemany. Aprofitant la presentaci del llibre, tindr lloc la inauguraci de l’exposici d’esta artista local a les 20.00 h en la Sala dexposicions Maria Sorolla, en el primer pis de l’Oficina de Turisme.
El llibre s un poemari titulat Torre por el mar prendida, amb illustracions de Gabriela Alemany, entorn a les poderoses impressions de la Torre Biniesma i el Belcaire.
El poeta i la pintora shan unit, com sols pot fer-ho lamistat entre dos sensibilitats, per a tornar una xicoteta part del que Moncofa els ha donat. En el llibre i en lexposici que sinaugura este 26 de juliol, Gabriela Alemany i Julio Garca Caparrs reuneixen els smbols, les imatges i els records duna vida bolcada a la mar i a la dolor dels seus dies.
Els dos artistes fan seus els paisatges i la gent, llegint la realitat quotidiana per a donar a conixer la seua bellesa essencial. Tot el conjunt transmet un romanticisme ple de quietud i una suau melancolia.
Segons paraules de la regidora de Cultura, Ana Gracia: “Des de lAjuntament de Moncofa hem donat un pas ms enll en el suport al mn cultural, amb ledici deste llibre.” L’alcalde, Wences Als, tamb vol “agrair a la pintora local i al poeta la seua collaboraci per poder portar a terme esta magnfica fusi entre lart i la literatura”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana