Moncofa: Loposici vota en contra de la pujada dimpostos en Moncofa


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/11/190218_116654/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 03-11-2019
Loposici vota en contra de la pujada dimpostos en Moncofa

Al passat ple ordinari doctubre, lequip de govern del PP va proposar la pujada de lIBI i de limpost de circulaci dels cotxes i camions per un import total de 400.000 euros. La proposta dalcaldia va ser aprovada sols amb els vots del Partit Popular i amb tots els partits de loposici en contra de la mesura.
Des de Comproms per Moncofa, el seu portaveu municipal Ral Borrs argumentava el vot en contra de la coalici valencianista afirmant que aquesta pujada dimpostos respon a una nefasta planificaci econmica del Partit Popular. Estan ja cinc anys en el govern i pareix que shan trobat ara els problemes en un calaix. Borrs acusa els populars de dur una gesti irresponsable perqu ja eren coneixedors dels greus problemes que tenim a Moncofa i malgrat aix no han aprofitat els 4 anys anteriors per avanar de manera decidida en la soluci dels problemes que ens afecten a tots i han preferit beneficiar sobretot els que ms tenen.
De la mateixa manera, Borrs ha criticat que en la pujada de limpost de circulaci laugment siga major en proporci en els cotxes de menor potncia amb una pujada del 27% i del 17% mentre que als de major potncia sols siga dun 8%. Aix evidncia a qui beneficia sempre el PP en les seues poltiques impositives.
Tanmateix, des de Comproms, el seu regidor Borrs assenyala que lequip de govern ha intentat manipular lopini pblica als titulars en la premsa, ja que ni un sol euro desta pujada de limpost de lIBI durbana i de limpost de circulaci anir destinat a lempastre del Belcaire Sud. Necessiten els 400.000 euros per a fer front al nefast conveni transitori de la dessaladora, per a pagar la manca de licitacions de contractes o un contracte de socorrisme mal gestionat i, sobretot, per a pagar-se la pujada de sous que ens costar a tots els vens i venes ms 320.000 en esta legislatura. Un augment de sous, al mxim que els permet la llei en alguns casos, en una situaci econmica de gran dificultat posa de manifest altra volta la mala previsi econmica del Partit Popular a Moncofa.
Finalment, Borrs assenyala que Comproms confrontar sempre les afirmacions del PP, ja que intenten habitualment fer de la seua opini esbiaixada una versi oficial per a manipular lopini del poble i aix no es pot permetre.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana