Moncofa: El PSOE de Moncofa atribueix la pujada d'impostos a la falta de previsi del PP


 
La Plana al Dia | Moncofa | General | 08-11-2019
 

> La portaveu socialista, Ruth Esteve, diu que les despeses amb els quals l'alcalde pretn justificar l'increment ja els coneixia quan van decidir augmentar les retribucions


La portaveu del PSOE a Moncofa, Ruth Esteve, ha mostrat la seua disconformitat amb la pujada d'impostos que ha aprovat el PP en la localitat i que atribueix a la falta de previsi de l'equip de govern.

Esteve argumenta que les despeses que l'alcalde popular, Wenceslao Als, ha aportat per a intentar acreditar l'increment de l'IBI i l'impost de circulaci ja es coneixien quan van decidir augmentar les retribucions, a l'inici d'aquesta legislatura, perqu se suposava que hi havia una bona situaci econmica.

No obstant aix, la socialista retrau que es fera sense tindre en compte les sentncies, les millores del clavegueram i el fet que havien superat el sostre de despesa, qestions totes elles que ja es coneixien. Ara justifiquen la pujada d'impostos amb aquestes actuacions, quan el que realment no s'ha fet s ajustar els pressupostos a la realitat econmica actual, diu Esteve.

La socialista diu que amb ms regidories i ms temps de dedicaci en el consistori, hauria d'augmentar la bona gesti i una millora en les previsions, dedicant temps al veritablement important, que s gestionar els pressupostos amb responsabilitat i ajustar les previsions per a no haver de realitzar tantes modificacions pressupostries.

Finalment, la regidora considera que baixar els impostos el primer any i mantindre'ls congelats durant cinc anys ha sigut una actuaci temerria per als pressupostos.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana