Moncofa: El president de la Diputaci visita les obres del collector de Moncofa


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/11/190730_117103/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/11/190730_117103/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 19-11-2019
El president de la Diputaci visita les obres del collector de Moncofa

El president de la Diputaci, Josep Mart, ha visitat les obres finanades pel Pla 135 acompanyat pels diputats de Concertaci amb els Ajuntaments i de Cicle Integral dAigua, Ximo Huguet i Ignasi Garcia. Durant la visita lalcalde de Moncofa ha exposat que el municipi ha invertit prop d1 mili deuros la passada legislatura en obres de clavegueram. Obres que han millorat molt la qualitat de vida dels vens i estiuejants per que a causa de la falta deste tipus dinversi en el passat encara hi ha un dficit important. I estes sn les raons del pla triennal 2020-2022, que planteja una inversi d1,2 milions durant els prxims 3 anys.
En un termini mxim de dos mesos hauran acabat les obres de renovaci del collector daiges residuals del carrer Germans Pinzn de Moncofa. Esta s la previsi que manegen els operaris que treballen en la modernitzaci deste servei pblic essencial que reclamava una intervenci urgent, ha explicat el president de la Diputaci, Jos Mart, que ha visitat este mat la zona martima moncofina per a supervisar lavan de les obres, sufragades ntegrament per la instituci provincial a crrec del Pla 135. En concret sn 105.000 euros que es destinaran a la substituci de lactual canonada per una de nova, ja que es tracta duna de les ms velles de la zona, amb ms de 50 anys dantiguitat, i es trobava ja en un estat de conservaci dall ms preocupant, han assegurat des de fonts de lobra.
Lalcalde de la localitat, Wences Als Valls, ha qualificat la renovaci de la xarxa pblica de clavegueram com una prioritat que sha de considerar a nivell provincial i la convenincia de crear, en el futur, lnies de subvenci especifiques amb esta finalitat per lrgan provincial.
Des de la Diputaci, el diputat Ignasi Garcia ha evidenciat que la necessitat de renovar les canalitzacions es fa palesa cada dia i en cada poble. A ms, ha dit, en municipis de costa com Moncofa, la salinitzaci accelera lenvelliment del clavegueram i genera molts problemes en el procs de depuraci.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana