Moncofa: Moncofa contra la violncia de gnere


 
La Plana al Dia | Moncofa | General | 21-11-2019
 

La Regidoria d'Igualtat de Moncofa enguany, al costat de l'associaci Dones de Moncofa Carmen de Burgos, organitza diferents actes per a commemorar el Dia Internacional contra la Violncia de Gnere, que se celebra el dia 25 de novembre.
No oblidem que des de l'any 2003, en el qual es van comenar a realitzar estadstiques, fins a l'any 2019 han sigut assassinades per violncia de gnere ms de 1000 dones, i enguany s'han registrat 45 vctimes, a ms de molts xiquets que s'han quedat orfes, afirma la regidora d'Igualtat, Lola Als.
Davant destes dades, la Regidoria d'Igualtat fa anys que organitza una programaci amb l'objectiu de sensibilitzar i intentar frenar la violncia de gnere. Programaci que s'uneix a diferents activitats que es realitzen al llarg de tot l'any. Aix, el dia 22 divendres, a les 18.00 hores tindr lloc una conferencia colloqui a crrec de l'equip de prevenci en violncia masclista i sensibilitzaci del Centre Dona Rural de Sant Mateu, i el dia 25, el contacontes Les meues dues mams mmies, a crrec de l'empresa Rebombori Cultural a la Casa de la Cultura, a les 15.30 h.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana