Moncofa: Reuni del consistori de Moncofa amb el director general dUrbanisme de la Generalitat Valenciana per a reiniciar la tramitaci del projecte VALENCIA RESORT INTEGRADO (VRI


 
La Plana al Dia | Moncofa | General | 18-02-2020
 

En el mat de hui 18-02-20 est prevista una reuni de treball en la seu del Govern Valenci entre el director general d'Urbanisme, Sr. Vicente Garcia Nebot d'una banda, i el consistori municipal de Moncofa representat per l'alcalde, Sr. Wenceslao Als Valls juntament amb representants dels grups poltics municipals i les dues empreses promotores del projecte Valencia Resort Integrado (VRI).
Els contactes per a este fi es van iniciar en 2015 entre el consistori de Moncofa i la Generalitat, per van quedar pendents que Les Corts i la Generalitat aprovaren una legislaci especfica per a desenvolupar projectes singulars d'alt inters per a la Comunitat Valenciana que substitura la legislaci anteriorment existent d'actuacions territorials estratgiques (ATE). La nova legislaci es va aprovar al febrer de 2019 i ha rebut la denominaci de PROJECTES D'INVERSI ESTRATGICA SOSTENIBLE (PRIES).
El projecte VALENCIA RESORT INTEGRADO, que s'ha planificat per a desenvolupar-lo a Moncofa, integra installacions i serveis per a complexos turstics destinats a jubilats fonamentalment de la Uni Europea, centres biomdics avanats i hotels amb piscines d'hidromassatges (spa) i talassoterpia.
Estos serveis i infraestructures s'han dissenyat amb l'objectiu que a mitj termini arriben a ser referents en les seues rees a nivell internacional i coadjuven a diversificar el turisme en la Comunitat Valenciana que hui se centra fonamentalment en turisme d'estiu, de sol i de platja.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana