Moncofa: Moncofa refora els Serveis Socials per a garantir el benestar dels collectius ms vulnerables


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/3/194696_120488/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Moncofa | General | 24-03-2020
Moncofa refora els Serveis Socials per a garantir el benestar dels collectius ms vulnerables

L'Ajuntament de Moncofa ha reforat les iniciatives de Serveis Socials durant la crisi sanitria provocada pel coronavirus prestant especial atenci als collectius ms vulnerables. Aix, el consistori est prestant els serveis d'alimentaci i medicaments a domicili per a persones majors que visquen soles, persones vulnerables o persones amb mobilitat reduda, que necessiten realitzar trasllats de primera necessitat en el perode que dure l'estat d'alarma. s per aix que la regidoria de Benestar Social insta que es telefone al 717 796 530 2229 per a garantir que els serveis a domicili continuen arribant a aquelles persones que ho necessiten.
Cal destacar a ms que el SAD de dependncia municipal i el servei de Menjar a Casa es troben actius per a totes les persones inscrites. No obstant aix, l'Ajuntament l'ha ampliat a totes les persones que el necessiten en aquesta situaci d'emergncia sanitria i social.
La regidora de Serveis Socials, M Teresa Alemany, ha destacat la gran labor que estan fent en el nostre municipi els efectius de Protecci Civil, Policia Municipal, Gurdia Civil, treballadores familiars, treballadores socials, Brigada Municipal i servei de neteja davant l'epidmia mundial que estem travessant.
En este sentit, ha traslladat a tots els vens i venes de Moncofa que cal complir les normes i quedar-se a casa; junts ho aconseguirem i vencerem el COVID-19.
Tots els recursos activats per a fer front al coronavirus
L'Ajuntament de Moncofa ha implantat un ampli paquet de mesures especials per a reduir en la mesura que siga possible l'expansi del COVID19 i garantir la millor prestaci de serveis als seus vens. Aquestes iniciatives abasten a diferents mbits de les seues competncies, des del teletreball per als funcionaris, a la compra i lliurament a domicili de productes de primera necessitat per als collectius ms vulnerables al pagament de provedors.
Aix, l'Ajuntament de Moncofa ha implantat un ampli dispositiu de teletreball per al seu personal, mant reforats els serveis de Policia, el Servei d'Atenci Domiciliria, els Serveis Socials i l'atenci al pblic via telefnica en el 964 580 421 2201 de 10.00 a 13.00 hores.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana