Moncofa: LAjuntament crea el nou canal Tot Anir B Moncofa amb activitats per a tots els vens


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/3/194764_120537/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/3/194764_120537/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 26-03-2020
LAjuntament crea el nou canal Tot Anir B Moncofa amb activitats per a tots els vens

L'Ajuntament de Moncofa ha creat el nou perfil de Facebook Tot Anir B Moncofa per a promoure un complet programa d'activitats participatives dirigit a tota la poblaci. L'acolliment d'aquesta iniciativa ha sigut molt positiva entre els vens del municipi, i ja compte amb mil seguidors des de la seua creaci, fa a penes un parell de dies.

L'alcalde de Moncofa, Wences Als Valls, ha explicat que la idea s proposar activitats a tots els vens per a fer-los ms suportables aquests dies en qu sn a les seues cases. Seguim tots en contacte participant en les activitats que proposem, i est sent molt agradable.

La primera de les propostes consisteix en les ltimes hores a animar als xiquets a realitzar un dibuix d'un lloc de Moncofa amb l'arc de Sant Mart, l'etiqueta #QuedatEnCasa i etiquetant el perfil Tot Anir B Moncofa. Els pares sn els que comparteixen en les seues xarxes socials els seus dibuixos i, entre tots els vens, realitzen una bona collecci d'artstiques propostes amb Moncofa com a fil conductor i transmetent un missatge optimista en aquesta situaci d'alerta sanitria.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana