Moncofa: Moncofacelebra una Junta de Portaveus telemàtica per a analizar la situación del municipi


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/3/194816_120581/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 28-03-2020
Moncofacelebra una Junta de Portaveus telemàtica per a analizar la situación del municipi

• L´Ajuntament manté el seu funcionament a través de les Noves Tecnologies per a atendre totes les qüestions del municipi
• Alós Valls: “Compartim tota la información amb els grups polítics de l´Ajuntament per a junts sumar noves iniciatives”


L'Ajuntament de Moncofa ha celebrat la seua primera Junta de Portaveus telemàtica per a analitzar la situació actual del municipi en aquest estat d'alarma pel COVID19 o coronavirus. Així, a través de les Noves Tecnologies, el consistori avança en el seu funcionament i atén totes les qüestions del municipi, aplicant els criteris de transparència que defineixen el funcionament de l'Equip de Govern, oferint tota la informació als diferents grups de l'oposició.

L'alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, ha explicat que “estem posant tots els recursos de l'Ajuntament per a millorar la situació, i complim amb la nostra obligació d'explicar tot el treball a tots els grups polítics, compartint tota la informació per a analitzar la situació en la qual ens trobem i sumar també les seues propostes i aportacions”.

En aqueix sentit, el primer edil ha destacat que “el funcionament de l'Ajuntament no pararà i aplicarem el funcionament telemàtic als diferents òrgans de govern perquè el poble de Moncofa continue estant atés en tots els seus aspectes. Hui més que mai hem d'unir i sumar esforços per a, entre tots, tornar com més prompte millor a la normalitat”.
Tots els recursos activats per a fer frontal coronavirus
L'Ajuntament de Moncofa ha implantat un ampli paquet de mesures especials per a reduir en la mesura que siga possible l'expansió del COVID19 i garantir la millor prestació de serveis als seus veïns. Aquestes iniciatives abasten a diferents àmbits de les seues competències, des del teletreball per als funcionaris, a la compra i lliurament a domicili de productes de primera necessitat per als col•lectius més vulnerables al pagament de proveïdors.

Així, l'Ajuntament de Moncofa ha implantat un ampli dispositiu de teletreball per al seu personal, manté reforçats els serveis de Policia, el Servei d'Atenció Domiciliària, els Serveis Socials i l'atenció al públic via telefònica en el 964 580 421 2201 de 10.00 a 13.00 hores.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana