Moncofa: Moncofa conclou la 1a fase del Pla Anual dAsfaltat amb millores en 2 quilmetres de camins rurals


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195164_120937/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/4/195164_120937/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 22-04-2020
Moncofa conclou la 1a fase del Pla Anual dAsfaltat amb millores en 2 quilmetres de camins rurals

L'Ajuntament de Moncofa ha concls ja la primera fase del Pla Anual d'Asfaltat amb diverses actuacions que han perms millorar prop de 2 quilmetres de camins rurals del municipi. Les actuacions de millora que ja s'han executat es corresponen amb el cam de la Ratlla de Nules des del cam Nules fins al cam Borriana, el cam de la Ratlla de Nules des de la rotonda de l'AP-7 fins al riu Belcaire, i el cam Tros de la Vila des del riu Belcaire fins a la ronda.
El tinent d'alcalde, Jos Mara Andrs, ha explicat que hem pogut concloure els treballs en reprendre's esta setmana les activitats no essencials dins de l'estat d'alarma sanitria en el qual ens trobem. No perdem ni un minut i treballem cada dia per a millorar la qualitat de vida dels nostres vens i, en este cas, dels nostres agricultors.
Andrs valorat la importncia que t que hagem incls en este pla tamb l'asfaltat de camins rurals per a fer costat als nostres agricultors en la seua activitat diria. Som molt conscients del mal estat en el qual es trobaven la majoria de camins rurals de Moncofa i anirem millorant-los amb este comproms adquirit que, com podem comprovar, ja es tradueix en millores importants.
Cal tindre en compte que l'Ajuntament de Moncofa ha executat estes actuacions en coordinaci amb l'Ajuntament de Nules amb la condici de poder asfaltar este vial entre totes dues administracions per afectar sengles termes municipals. Es tracta d'un exemple de collaboraci entre dos ajuntaments per a dur a terme una millora molt demandada pels nostres vens, ha indicat.
Eficincia en la gesti dels recursos pblics
L'Ajuntament de Moncofa ha tornat a donar bona mostra de l'eficincia que aplica a la gesti dels recursos pblics amb l'execuci d'estes actuacions, subvencionades en part per la Conselleria d'Agricultura. L'actuaci de l'Ajuntament de Moncofa est valorada en 38.725 euros, dels quals 20.277 euros han sigut finanats per la Conselleria i 18.448 euros per l'Ajuntament.
Previstes noves actuacions dins del Pla 2020
Cal assenyalar que l'Ajuntament de Moncofa preveu iniciar nous treballs d'acord amb este Pla Anual d'Asfaltat 2020 amb millores en ms camins rurals i carrers, tant en la zona martima com dins del nucli urb del municipi.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana