Moncofa: Moncofa anuncia la reobertura dels Mercarts de dijous i dissabte


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195267_121028/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 30-04-2020
Moncofa anuncia la reobertura dels Mercarts de dijous i dissabte

L Ajuntament de Moncofa refor durant esta setmana tot el dispositiu de prevenci de contagi del Covid-19 davant de la reobertura el prxim dijous dia 30 del mercat en el municipi. Lalcalde de Moncofa, Wences Als Valls, sha reunit hui amb els representants del mercat a travs de videoconferncia per a informar-los de les mesures de prevenci que prendr el consistori per tal de garantir la mxima seguretat per als ciutadans i venedors.
El primer regidor ha assegurat que des de lAjuntament repartirem mascaretes, pantalles de protecci facial, guants i gels hidroalcohlics per a les parades del mercat. Hi ha molt bona disposici entre tots de seguir les recomanacions de seguretat perqu la reobertura del mercat siga totalment segura i segons les condicions exigides per la llei. La comunicaci entre tots est sent fluda a fi que dijous transcrrega tot amb total normalitat, els vens puguen comprar en les parades, els venedors puguen seguir la seua activitat, i disposarem dels recursos necessaris perqu aix siga.

s per aix que lalcalde ha comentat que tamb hi haur efectius de la policia local i protecci civil per a ajudar a garantir el compliment de totes les normes i el correcte funcionament deste recinte.
Als Valls ha recordat a ms a ms que por part de lAjuntament estem destinant tots els recursos a previndre al mxim i a reconstruir econmicament i socialment Moncofa pensant ja no solament en el dia de hui sin en el millor dem per a tots.
Cal assenyalar que lAjuntament de Moncofa tamb prev reobrir a ms el mercat del districte martim de Moncofa dissabte.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana