Moncofa: Comproms demana ms concreci sobre el Pla Integral de Reactivaci pel Covid-19 a Moncofa


 
La Plana al Dia | Moncofa | General | 05-05-2020
 

El portaveu del grup municipal de Comproms a lAjuntament de Moncofa, Ral Borrs, va exigir concreci i honestedat en el Pla de reactivaci pel COVID-19 a lequip de govern del PP en el passat ple ordinari del mes dabril celebrat de manera telemtica. Segons el portaveu valencianista han realitzat un anunci per a disfressar mesures que ja estaven preparades molt abans de la pandmia com si foren per al COVID-19 com sn les beques formatives pels joves estudiants i persones amb diversitat funcional que treballaran per a lAjuntament i ja porten anys realitzant-se en Moncofa, com tamb les 45 persones que entren a treballar per al Paro agrari cada estiu amb diners del Govern dEspanya que es realitza cada any o els tallers docupaci del SERVEF que ja estaven aprovats als pressupostos denguany.
En el mateix sentit, Borrs assenyalava que lAjuntament ha rebut 120.000 euros per part de Conselleria de Benestar Social i del Govern dEspanya per poder ajudar a les persones que ms pateixen esta crisi i poder accedir a mascaretes i a menjar i medecines pels ms desfavorits. No pot el PP criticar tant a les administracions superiors quan sn les que estan portant els diners per poder fer-ne front a la crisi sanitria.
Tanmateix, el primer ple telemtic de la histria de Moncofa va tindre una durada de 4 hores i va portar molts assumptes dinters. Ral Borrs destacava el desbloqueig dels terrenys per lampliaci del Centre de Salut amb la inclusi en lInventari Municipal i provocar que al ple de maig es precedisca a la cessi dels terrenys a la Generalitat Valenciana per poder finalment comenar les obres dampliaci.
Tamb en lordre del dia del ple es tractaren dos Declaracions Institucionals, ambdues promogudes per Comproms, relacionades amb el COVID-19. Al respecte, Borrs indicava que hem donat suport a la sanitat pblica i els seus treballadors i treballadores, aix com instat al Govern de lEstat a aportar mesures de caire econmic per a eixir ms rpidament de la crisi a la que ens abocar lactual pandmia
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana