Moncofa: LAjuntament de Moncofa refora la prevenci i distribuir 14.000 mascaretes entre tots els vens


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195330_121081/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 06-05-2020
LAjuntament de Moncofa refora la prevenci i distribuir 14.000 mascaretes entre tots els vens

L'Ajuntament de Moncofa ha adquirit amb recursos propis 15.000 mascaretes que distribuir de manera massiva en els prxims dies entre tots els vens i venes per a evitar el contagi del Covid-19 i minimitzar l'impacte d'esta pandmia en el municipi. Aix, el consistori iniciar el repartiment esta mateixa setmana a l'espera de les 7.000 mascaretes que va encarregar a la Diputaci de Castell. Esta setmana l'Ajuntament ha rebut 8.000 mascaretes quirrgiques que unides a diverses comandes de mascaretes KN95 comenaran a ser distribudes entre totes les persones empadronades en la poblaci.
L'alcalde de Moncofa, Wences Als Valls, ha explicat que cada ve i vena de Moncofa rebr del seu Ajuntament dues mascaretes, una d'elles quirrgica i l'altra del model KN95. Assumim amb recursos propis de l'Ajuntament la compra de totes estes mascaretes perqu la nostra prioritat s la salut dels nostres vens i venes. En un moment en el qual tots estem posant tot de la nostra part per anar tornant gradualment a una nova normalitat, estic convenut que este material els ser de molta ajuda.
En eixe sentit, Als Valls ha recordat que la complicada situaci econmica que travessen moltes famlies de Moncofa a causa d'esta crisi sanitria fa que estiguem pensant cada dia en noves iniciatives que ajuden a superar la situaci i a esmorteir en la mesura que siga possible les nefastes conseqncies.
L'Ajuntament de Moncofa ha elaborat lots per habitatge amb este material de protecci que distribuir porta a porta a travs de Correus a totes les persones empadronades en el municipi.

Actuaci integral contra la crisi del Covid-19
Amb el repartiment massiu de mascaretes, l'Ajuntament de Moncofa fa un pas ms en lactuaci integral contra la crisi del Covid-19. Cal tindre en compte que el consistori ja ha repartit ms de 1000 mascaretes KN95 als treballadors a l'eixida del municipi, als collectius de risc i cuidadors de persones dependents.
Adquisicions de material que s'han realitzat al mateix temps que s'ha reforat el servei de neteja i desinfecci, l'habilitaci d'un alberg per a persones sense sostre, el refor de la Policia Local, o el servei de farmcia hospitalria i la compra a domicili.
En la part econmica, l'Ajuntament est treballant en la implantaci d'un pla integral de reactivaci per a ajudar a esmorteir les conseqncies econmiques tant per a les famlies com per als autnoms, i petites i mitjanes empreses.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana