Moncofa: El regidor de *Podem Moncofa dona el seu salari a les associacions locals


 
La Plana al Dia | Moncofa | General | 07-05-2020
 

Va ser en l'ltima assemblea local, on es va acordar renunciar a la retribuci pel seu treball a l'Ajuntament. Una decisi unnime i a proposta pel mateix Rafa Segarra perqu siguen les beneficiries d'aquesta donaci les associacions de Moncofa que sn els qui durant aquest mes han treballat de manera ininterrompuda i desinteressada per a no deixar a ning arrere.
En aquesta assemblea es va decidir que serien les dues associacions *animalistas locals, sent una d'elles la *Associaci *gats *sense *sostre" les que rebrien aquesta donaci. Segons el regidor Rafa Segarra creiem que s necessari ajudar als moviments socials que en temps d'una pandmia d'aquest calat, pensen en les persones i en els animals, per sort a Moncofa tenim a dues associacions que, de manera desinteressada, han pres la determinaci de fer la vida ms fcil a les persones que tenen animals i no
poden atendre'ls personalment, una ajuda que sens dubte agraeixen les nostres venes ms majors o amb mobilitat reduda.
Com ja s conegut i aix ho reflecteixen en el seu document tic, els crrecs de Podemos donen una part del seu salari a activitats de l'organitzaci i a projectes socials, cobrant un mxim de 3 vegades el salari mnim interprofessional no actualitzat. Per enfront d'una pandmia global com la *Covid-19, cal fer un esfor extra com tamb han fet els diputats de Podemos en les Corts Valencianes, que a part de renunciar a conceptes assignats en qualitat de Diputats com l'assegurana de vida o la targeta d'autopista, han renunciat a part del seu sou per exercici de la seua funci.
Una altra de les circumstncies que ms preocupen el partit morat sn les persones ms vulnerables, les que ms estan patint aquesta pandmia. s el cas de les cinc persones que estan confinades actualment en els vestuaris del camp de futbol que s'ha reconvertit en un alberg provisional. En paraules del membre de l'executiva local Vicente *Parads: Estem preocupats per l'estat en qu es troben les cinc persones que estan vivint temporalment en el camp de futbol. Encara que s'han cobert les seues necessitats ms bsiques (sostre, menjar i salut), es podria haver fet ms rpid, ja que va passar quasi una setmana des que es va conixer la situaci d'aquestes persones fins que se'ls va habilitar un lloc.". Actualment, les persones sense llar sn la baula ms feble d'aquesta pandmia i necessiten, ara ms que mai, que les institucions estiguen al seu costat Amb les seues necessitats bsiques cobertes, ara l'esfor de l'ajuntament hauria de centrar-se en el mitj-llarg termini. Cadascuna d'aquestes persones t realitats i necessitats diferents. Algunes d'elles tenen dret a ajudes i unes altres necessiten de trmits administratius per a canviar la seua situaci i poder valdre's per si mateixos.
Finalment, l'equip al complet de *Podem Moncofa ha informat en repetides ocasions, que es posen a la disposici de l'Ajuntament per a collaborar en les tasques que siguen necessries, novament tendim la m a l'equip de Govern local per a, com a crrec pblic i al servei de Moncofa, ajudar en el que el nostre municipi necessite. Mai sn massa les mans per a ajudar enfront d'aquesta pandmia. Esperem que l'Alcalde accepte la nostra collaboraci, t el nostre mxim comproms perqu unides som ms forts".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana