Moncofa: 'La reducci histrica del deute de Moncofa ho enforteix en la seua resposta a la crisi del CCovid-19'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195393_121134/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | Economa | 09-05-2020
'La reducci histrica del deute de Moncofa ho enforteix en la seua resposta a la crisi del CCovid-19'

L'Ajuntament de Moncofa encarar la seua resposta a la crisi del *Covid-19 amb una notable millora de la seua salut financera per a poder implementar totes i cadascuna de les mesures previstes en el seu Pla Integral de Reactivaci. s l'afirmaci formulada des de l'equip de govern del Ajuntament que assegura que "eficincia en la gesti aplicada per l'Equip de Govern de l'Ajuntament de Moncofa li ha portat a reduir a mnims histrics el deute pblic del municipi i a pagar per davall del lmit legal a tots els seus provedors".
La gradual millora de la salut financera de l'Ajuntament de Moncofa amb l'actual Govern Local s especialment evident amb la "reducci histrica del deute que ha dut a terme en els ltims anys. Aix, dels 8 milions d'euros que va heretar en 2015 de l'anterior Corporaci, l'Ajuntament de Moncofa ha sigut capa de reduir-la a menys de mig mili d'euros, la qual cosa li situa en una posici segura per a afrontar ara mesures excepcionals que donen resposta a la crisi econmica i social generada pel Covid-19".
Cal assenyalar a ms que el Govern Local de Moncofa est aplicant criteris d'eficincia en cadascun dels seus mbits d'actuaci per a "optimitzar l'agilitat administrativa i respondre dins del termini i en la forma escaient a tots i cadascun dels seus provedors. Alguna cosa que s'ha evidenciat especialment en aquestes ltimes setmanes amb la crisi sanitria del *Covid-19 en els quals est pagant per davall del lmit legal".

Liquidacions negatives de la Diputaci.
I l'anterior a pesar que, asseguren des del Partit Popular, "una recent sentncia judicial en contra de la revisi cadastral sollicitada per Jos Vicente Isach (PSOE) obliga a retornar als propietaris del *Pai *Belcaire sud prop de 400.000 euros. Devolucions que estan fent que les transferncies pel cobrament d'impostos que fa la diputaci a l'Ajuntament de Moncofa hagen sigut negatives els mesos de gener (-9.227,70 euros) i mar (-4.967,35 euros).
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana