Moncofa: Moncofa garanteix la qualitat i la seguretat de les platges este estiu en aconseguir quatre banderes blaves


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195708_121421/1_M1.jpg
Publicitat
Fotografia /Galeria/2020/6/195708_121421/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 10-06-2020
Moncofa garanteix la qualitat i la seguretat de les platges este estiu en aconseguir quatre banderes blaves

L'Ajuntament de Moncofa garantir este estiu que les platges tindran la major qualitat i disposaran de les millors mesures de seguretat en aconseguir sumar fins a quatre banderes blaves i un sender blau europeu. Aix es va reconixer ahir durant la presentaci dels guardons, en la qual es va anunciar esta distinci per a les platges del Grau, l'Estanyol, Masb i Pedra Roja, aix com per al Sender Blau del Belcaire.
L'alcalde, Wences Als Valls, ha celebrat que ens continuem mantenint en el TOP dels reconeixements europeus, l'intens treball que hem fet tots a l'Ajuntament ens ha perms aconseguir este reconeixement. Esta era una prioritat per a ajudar a tot el sector turstic del municipi este estiu, molt necessitat d'estmuls per a superar els efectes que el coronavirus est provocant en el sector, especialment.
Als ha anat ms enll en explicar que este era un dels nostres grans objectius per a ajudar a recuperar-se no sols les empreses vinculades al turisme, sin a tot el teixit econmic del municipi, que directament i indirectament viu del turisme.
L'Associaci d'Educaci Ambiental i del Consumidor (ADEAC), promotora d'esta iniciativa d'mbit europeu, va fer pbliques ahir estes distincions, que confirmen que la bona faena desenvolupada per l'Ajuntament de Moncofa des de 2015, ha perms passar de dues banderes blaves a cinc reconeixements europeus. Per a aix, ha tingut en compte tant la qualitat de les aiges, com de la ribera, aix com la neteja i les mesures de seguretat que compleixen les platges de Moncofa.
L'alcalde ha posat l'accent que, malgrat aix, no ens relaxarem, sin que incidirem a mantindre les mesures de control, aix com de prevenci, distanciament social i aforament a les platges" per a reduir riscos davant de la pandmia. Per a aix mantindr actiu el dispositiu desplegat a Moncofa per a controlar-la.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana