Moncofa: La Gurdia Civil investiga a dues persones per cultivar 56 plantes de marihuana


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195745_121456/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Moncofa | Sucesos | 14-06-2020
La Gurdia Civil investiga a dues persones per cultivar 56 plantes de marihuana

La Gurdia Civil ha investigat a dues persones com a suposats autors d'un delicte de cultiu i elaboraci de droga. L'actuaci de la Gurdia Civil es va iniciar desprs d'una srie de diverses queixes venals a causa de la forta olor caracterstica de la marihuana que emanava d'un domicili de la poblaci de Moncofa.
Els agents es van desplaar a aquest, comprovant que en un domicili hi havia una forta olor possiblement de marihuana i que la porta d'entrada havia sigut forada.
Desprs de diverses gestions es va aconseguir localitzar a l'amo de l'immoble, participant el mateix que fa temps que no s'acostava a l'habitatge, desconeixent la seua situaci, per la qual cosa va autoritzar els gurdies civils a efectuar una entrada i registre en l'habitatge degudament autoritzat.
Una vegada en el seu interior i en una de les habitacions es trobaven 56 plantes de marihuana en tests, aix com filtres d'aire, tres transformadors, un extractor d'aire, llums de calor unides a un circuit elctric, aix com sacs de plstic contenint restes d'abonament, tamb s'apreciaven nombrosos danys en marcs de les portes i en els armaris de la cuina.
Practicades gestions es va identificar als dos ocupants de l'habitatge, sent posteriorment detinguts com a suposats autors dels delictes de cultiu i elaboraci de marihuana, defraudaci de fluid elctric, danys i usurpaci d'immoble.
Les diligncies instrudes han sigut entregades en els Jutjats d'Instrucci dels de Nules.
L'actuaci ha sigut efectuada per efectius de la Gurdia Civil de Moncofa.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana