Moncofa: L'Ajuntament dinamitzar l'activitat cultural de Moncofa este estiu amb una completa programaci d'exposicions


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195803_121506/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Moncofa | General | 22-06-2020
L'Ajuntament dinamitzar l'activitat cultural de Moncofa este estiu amb una completa programaci d'exposicions

L'Ajuntament dinamitzar l'activitat cultural de Moncofa amb una completa programaci d'exposicions a la sala Mara Sorolla i la sala Pleamar, totes dues en l'edifici de Turisme en el districte martim. Autors de primera lnia com Manolo Antol, Alex Alemany i Amat Bells mostraran la seua obra a la sala d'exposicions Mara Sorolla. Una oferta que es completar amb la nodrida varietat d'exposicions que acollir la sala Pleamar que, desprs de l'xit de convocatria de 2019 quan es va iniciar la seua activitat, torna des de hui mateix amb una programaci d'una dotzena d'exposicions fins al mes de setembre.
L'alcalde de Moncofa, Wences Als Valls, ha agrat a totes les persones que han fet possible que prompte puguem tornar a obrir este espai cultural tan especial. Des de l'Ajuntament ens estem esforant a activar els nostres recursos i posar tot de la nostra part per a mantindre loferta cultural de qualitat en el municipi este estiu. s una satisfacci poder comptar amb estos artistes en un temps tan complicat i estem convenuts que tant vens com visitants de Moncofa gaudiran d'estes exposicions.

SALA PLEAMAR
L'artista Joaqun Garca ser qui inaugure la temporada estival de la sala Pleamar amb la seua exposici de pintura El seu Realisme Mar, que romandr des de hui 19 de juny fins al prxim 25 de juny. Desprs d'esta mostra, seran uns altres 11 autors els que completaran amb les seues propostes culturals un complet programa que abastar fins al 10 de setembre.
La sala Pleamar reprn la seua activitat com a dinamitzadora de l'activitat cultural d'autors de la nostra terra que veuen en este espai una oportunitat de donar a conixer la seua obra, i nosaltres agram que aix ho facen. Desprs de l'xit de 2019 quan realitzem per primera vegada esta experincia, este estiu ser la confirmaci d'una sala que acull el talent d'estos artistes que ens mostren el seu talent a travs de les seues obres.
Ana Varea, Jose Rius, Antonio Leiva, Maite Carbonell, Vicente Torres, Antonio Arranz, Bienbe, Inma Escrich, Llabors Moncofa i Rafael Marco completaran amb les seues propostes un catleg d'exposicions que visitants i vens podran gaudir durant tot l'estiu.

SALA D'EXPOSICIONS MARA SOROLLA
La sala d'exposicions Mara Sorolla obrir les portes el prxim 10 de juliol amb l'exposici de pintura de Manolo Antol, que romandr oberta fins al 26 de juliol. Hi seguir l'exposici d'Alex Alemany des del 31 de juliol al 16 agost que donar bona mostra del seu realisme mgic, i conclour la temporada el prestigis artista Amat Bells amb una exposici que es podr gaudir des del 21 d'agost al 6 de setembre.
Als Valls ha agrat a l'artista local Gabriela Alemany la seua ajuda per a poder tindre una programaci de primer nivell com la que podrem continuar gaudint este estiu malgrat les complicades circumstncies que per a tots ha suposat el covid-19. La sala d'exposicions Mara Sorolla s un gran actiu cultural que posiciona a Moncofa com a destinaci del turisme cultural, i poder obrir-la este estiu amb esta programaci s tot un privilegi.
Cal recordar que tant la sala d'exposicions Mara Sorolla com la sala Pleamar estan situades en l'edifici de Turisme en la plaa Ruiz Picasso en platja de Moncofa. L'horari d'obertura ser de dimarts a diumenge de 19.00 a 21.00 hores.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana