Moncofa: LAjuntament consensuar una nova Ordenana dAjuda al Comer de Moncofa pel COVID-19


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/7/195893_121568/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Moncofa | General | 01-07-2020
LAjuntament consensuar una nova Ordenana dAjuda al Comer de Moncofa pel COVID-19

L'Ajuntament de Moncofa crear lOrdenana d'Ajuda al Comer pel COVID-19 de forma consensuada entre tots els grups poltics i el suport de l'equip tcnic del consistori. Aix ho ha anunciat l'alcalde, WencesAls Valls, desprs d'oferir a tots els grups poltics amb representaci en el consistori la possibilitat de participar en les meses de treball de les quals eixir esta nova normativa dirigida a ajudar al comer de Moncofa en la crisi econmica generada a conseqncia del covid-19.

Davant de l'informe dels tcnics municipals referent a lafaltade competncies per part de l'Ajuntament en matria d'ajudes al comer, per amb la possibilitat de poder assumir esta competncia de la Generalitat en el ple d'ahir va tirar avant per unanimitat la proposta del grup Podem a partir de la qual es desenvolupar una ordenana.

Com que esta tamb s la voluntat de l'equip de govern, i tenint en compte la disparitat de possibilitats exposada pels diferents grups, l'alcalde ha planejat crear un grup de treball conjunt que intente aglutinar les propostes de tots i que reben el vistiplau, de la seua viabilitat, per part dels tcnics jurdics i econmics municipals.

Als Valls ha assegurat que l'objectiu d'esta iniciativa s recollir totes les sensibilitats i idees que sorgisquen des dels diferents grups per a crear una normativa til als nostres comeros. Com ms esforos sumem, millor per a tots. La situaci actual requereix altura de mires, que tots posem el millor de la nostra part per a tirar avant, per a continuar mirant amb esperana el futur per a Moncofa.

s per aix que l'alcalde ha agrat per endavant, tant als tcnics com als seus companys regidors de la corporaci, l'esfor i la bona disposici per a junts continuar millorant les perspectives del nostre municipi. El comer s part fonamental de l'activitat de Moncofa i entre tots hem d'ajudar-lo.

Cal recordar que l'Ajuntament de Moncofa est implementant un Pla Integral de Reactivaci Social i Econmica per a esmorteir en la mesura de les seues possibilitats les greus conseqncies de la malaltia en el teixit econmic i social del municipi. La creaci d'esta Ordenana d'Ajuda al Comer de Moncofa pel COVID-19 es contextualitza en eixe mateix objectiu de treball com que impulsa el consistori.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana