Moncofa: Moncofa obri les installacions esportives i presenta un programa dactivitats online per a lestiu


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/7/195947_121619/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 07-07-2020
Moncofa obri les installacions esportives i presenta un programa dactivitats online per a lestiu

L'Ajuntament de Moncofa est obrint ja les installacions esportives municipals i ha activat un complet programa d'activitats esportives a distncia per a fomentar la vida saludable i activa durant l'estiu. Aix, el consistori ha comenat ja aquestes activitats mitjanant el canal YouTube, per tal de facilitar una oferta esportiva de qualitat adequada a les condicions preventives i de seguretat marcades per les autoritats sanitries davant del covid-19.

El regidor d'Esports, Jos Luis Isach, ha explicat que fem compatible la vida activa i esportiva amb la mxima prevenci que marca esta situaci. Volem continuar oferint a vens i venes i visitants la millor oferta esportiva perqu puguen gaudir de l'estiu sent sempre prudents i previnguts. Per prevenci no estem realitzant activitats a la platja, sin que el que fem s oferir via online estes activitats amb la condici que qui ho desitge puga seguir-les en directe o quan ho desitge. Aix podrem continuar fomentant els hbits saludables i la vida activa entre la poblaci durant estos mesos de juliol i agost.

El programa virtual d'activitats esportives contempla classes en directe de fins a cinc disciplines diferents com sn: move it(dilluns, dimecres i divendres a les 8.30 hores), ioga (dilluns i dimecres a les 9.30 hores), entrenament funcional (dimarts i dijous a les 8.30 hores), pilates (dimarts i dijous a les 9.30 hores) i taitx(dimecres i divendres a les 10.30 hores).

Amb esta oferta, al costat de la gradual obertura dels recintes esportius del municipi com sn el camp de futbol, pavell poliesportiu, pista de petanca o pistes de tennis, l'Ajuntament facilita la prctica esportiva en el municipi fent-la compatible amb l'aplicaci de les mesures d'higiene i sanitries de prevenci que marca la normativa per a evitar brots del covid-19.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana