Moncofa: Moncofa sollicita a la Generalitat que inicie ja les obres del centre de salut i lampliaci de serveis


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/9/196307_121942/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 22-09-2020
Moncofa sollicita a la Generalitat que inicie ja les obres del centre de salut i lampliaci de serveis

L'Ajuntament de Moncofa ha sollicitat a la Generalitat que inicie ja les obres d'ampliaci del centre de salut, una actuaci fonamental per al futur del municipi. L'alcalde de Moncofa, Wences Als Valls, i la regidora de Sanitat, Mari Carmen Ferri, s'han reunit aquest mat amb representants de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pblica amb la condici de conixer la marxa d'aquest important projecte per al qual l'Ajuntament sollicita a ms la inclusi del servei d'Urgncies, tan demandat per la poblaci de Moncofa, i la necessria ampliaci del servei de Pediatria.
L'alcalde s'ha mostrat satisfet per aquesta trobada en el qual hem fet passos importants, perqu ara estem parlant que en sis mesos podren comenar ja les obres.

I s que els esforos de totes dues administracions s'estan fent patents per a fer realitat aquest projecte. L'Ajuntament ha cedit ja el terreny a Generalitat, que ara a travs de Patrimoni ha d'acceptar aqueixa cessi per a posteriorment traure a licitaci les obres.

Des de l'Ajuntament estem a la disposici de la Conselleria per a ajudar no sols a agilitar l'inici de les obres sin tamb a propiciar el millor servei sanitari en el municipi mentre aquestes es desenvolupen, ha indicat Als Valls. Estem parlant d'una actuaci fonamental en el nostre objectiu de continuar propiciant la millor qualitat de vida als vens i visitants de Moncofa. Som un dels pobles de la provncia de Castell que ms ha augmentat la seua poblaci, i es deu a les excellents condicions de Moncofa quant a serveis, ubicaci i equipament, que fan que cada vegada ms famlies es plantegen fer del nostre municipi el seu lloc de residncia i no sols la seua destinaci de vacances. L'ampliaci del centre de salut ajudar, i molt, en aquesta tendncia positiva.
En aquest sentit tamb s'han dirigit les valoracions de l'edil de Sanitat, M Carmen Ferri, qui ha assegurat que el desig de totes les parts, tant de Generalitat com de l'Ajuntament, s que com ms prompte millor els vens i visitants de Moncofa puguen gaudir d'un centre de salut ms ampli, amb millors installacions i serveis d'acord amb la grandria que t el nostre municipi. En aix estem i en aix continuarem treballant coordinats perqu prompte puga ser ja una realitat.
Cal assenyalar que en la trobada de treball d'aquest mat han participat, en representaci de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pblica la secretria autonmica d'Eficincia i Tecnologia Sanitria, Conxa Andrs, la directora general de Rgim Econmic i Infraestructures, Carmelina Pla Silvestre i el cap del Servei d'Infraestructures, Jos Ramn Manuel Engudanos. Amb la condici de propiciar la mxima transparncia i consens entorn d'aquest important projecte, cal tindre en compte que l'Ajuntament ha convidat tamb a la reuni als portaveus de tots els grups poltics amb representaci en el consistori: Partit Popular, PSOE, Compromis i Podemos.

Incorporar Urgncies i ampliar el servei de Pediatria
Un dels punts importants que ha volgut transmetre l'alcalde a Conselleria en aquesta trobada s la voluntat que, amb l'ampliaci del centre de salut, puga incorporar-se el servei d'Urgncies tan demandat per la societat de Moncofa, aix com ampliar altres serveis com a Pediatria, necessaris donada l'elevada demanda existent entre una poblaci creixent com s la de Moncofa.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana