Moncofa: LAjuntament de Moncofa impulsa el comer local i licita les parades del mercat municipal


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/10/196391_122018/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 07-10-2020
LAjuntament de Moncofa impulsa el comer local i licita les parades del mercat municipal

L'Ajuntament de Moncofa ha tret a licitaci les parades del mercat municipal com a mostra de suport i impuls a l'activitat del comer local. Cal tindre en compte que esta infraestructura va obrir les portes l'any 2016 i actualment compta amb tres parades de venda obertes i una cafeteria.

L'alcalde de Moncofa, Wences Als Valls, ha explicat que s'han licitat un total de nou parades de venda, amb un cnon que va des dels 447,82 euros als 877,13 euros anuals, alguns d'ells amb zona de magatzem annexa. En eixe sentit, Lola Als, regidora de Comer, ha assegurat que des de l'Ajuntament de Moncofa posem tots els recursos a favor de l'impuls del comer local, perqu entenem que s una part fonamental de l'economia del nostre municipi i de dinamitzaci de l'activitat del centre de Moncofa. Tenim estes installacions noves, cntriques i modernes, i ens bolcarem perqu s'aprofiten al mxim pels vens i venes de Moncofa.
Cal assenyalar que el termini de concessi s de cinc anys prorrogables per cinc ms. Les persones interessades tenen un mes per a presentar les ofertes.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana