Moncofa: L'Ajuntament de Moncofa demanar a la Generalitat que es coordine amb els alcaldes per a combatre la pandmia


 
La Plana al Dia | Moncofa | General | 28-01-2021
 

El Partit Popualr de Moncofa ha presentat una moci per a debatre i aprovar en el Ple instant a la Generalitat a perqu es coordine de manera absoluta, peridica i permanent amb els alcaldes de la Comunitat Valenciana i els informe d'una manera ms transparent i gil perqu la presa de decisions puga fer-se conforme a dades veraces.
La moci presentada per l'equip de Govern popular s conseqncia del repunt dels positius els ltims dies malgrat que les dades oficials que est oferint de la Generalitat sn molt ms baixos que la realitat. Per aix volen sollicitar a la Conselleria de *Sanitat Universal i *Salut Pblica perqu facilite amb major velocitat les dades que afecten els municipis, perqu aquests siguen reals i oportuns. Les dades han d'actualitzar-se directament cada dia en la web autonmica.
*Wences Als Valls, alcalde de Moncofa, ha assegurat que davant una situaci tan greu com l'actual s fonamental coordinar tota la informaci i el treball de totes les institucions per a tindre una major garantia d'xit. Estem en el pitjor moment des de l'inici de la pandmia i els vens necessiten que unim tots els nostres esforos per a ajudar-los a previndre els contagis.
Cal recordar que l'Ajuntament de Moncofa va fer una crida a tots els vens del municipi a la fi de la setmana passada, abans que la Generalitat endurira les mesures de control, perqu extremaren les mesures de precauci i evitaren qualsevol situaci de risc que puga provocar contagis pel *coronavirus. El Consistori va fer aquesta crida davant el repunt dels positius els ltims dies malgrat que les dades oficials que estava oferint de la Generalitat eren realment baixos, sis vegades menys que la realitat.
En la moci tamb se sollicita a la Conselleria al fet que es felicite els ajuntaments de manera gil i *contunada, perqu tots puguem treballar amb lleialtat en la lluita contra la COVID19. Demanem que els departaments de salut publiquen diriament l'estat de pressi assistencial i el facen conixer als diferents municipis per a la millor informaci i collaboraci.
Per aix l'alcalde, *Wences Als Valls, vol posar l'accent principalment que siguem responsables, cuidem-nos i cuidem als nostres ssers ms estimats. Utilitzem la mscara, llavem-nos les mans i evitem situacions que puguen facilitar els contagis. En definitiva, tinguem mxima prudncia i seguim totes les indicacions i consells per a ajudar al fet que es redusca el nivell de contagis.
Mxima sensibilitat de l'equip de Govern
Cal recordar que l'equip de Govern de l'Ajuntament de Moncofa ha adoptat moltes mesures per a ajudar a millorar la seguretat i palliar els efectes provocats per aquesta crisi sanitria des d'el mes de mar passat, quan van comenar les restriccions provocades per la pandmia. L'equip de Govern liderat per *Wences Als est fent un esfor especial a fomentar accions que milloren tant la seguretat dels vens, aix com per a ajudar a les famlies que estan en risc d'exclusi social, sense oblidar mesures per a fomentar l'activitat econmica i salvar totes les ocupacions possibles entre els xicotets empresaris i els emprenedors de Moncofa.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana