Moncofa: L´Ajuntament de Moncofa reforça el suport al comerç i l´hostaleria amb un nou repartiment de material anticovid-19


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/2/197282_122778/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 06-02-2021
L´Ajuntament de Moncofa reforça el suport al comerç i l´hostaleria amb un nou repartiment de material anticovid-19

L'Ajuntament de Moncofa
reforça el suport al comerç i l'hostaleria local a través del repartiment massiu de material de prevenció anticovid-19 que realitzarà a tots els establiments del municipi. Així, el consistori té previst començar este dijous el repartiment en els comerços de la localitat amb la condició d'ajudar-los en el seu treball diari d'atenció als clients amb les mesures de precaució anticovid-19. Un lliurament que també realitzarà als negocis d'hostaleria quan puguen reprendre l’activitat.

L'alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, ha explicat que “som molt conscients de la complicada situació que viu el nostre comerç i la nostra hostaleria, i estem bolcats a ajudar-los a eixir d'esta crisi. La xarxa de comerços i hostaleria del nostre municipi és molt important, i amb estos lots anticovid-19 volem contribuir a estalviar-los eixe cost en les mesures que han hagut de posar en marxa per a adaptar el funcionament dels negocis a esta nova normalitat. És la segona ocasió que ho fem de manera massiva, i continuarem estant al seu costat per a intentar tirar avant”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana