Moncofa: L'Ajuntament de Moncofa ofereix una intensa agenda d'activitats per a reivindicar el Dia de la Dona Treballadora


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/3/197592_123014/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/3/197592_123014/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 05-03-2021
L'Ajuntament de Moncofa ofereix una intensa agenda d'activitats per a reivindicar el Dia de la Dona Treballadora

L'Ajuntament de Moncofa ha organitzat una intensa agenda d'activitats per a reivindicar els drets i el paper que ha de representar la dona en la societat actual amb motiu de la celebraci del Dia Internacional de la Dona Treballadors. Encara que se celebra el prxim 8 de mar, l'equip de Govern, en collaboraci amb la *Associaci de Dons Carmen de Burgos de Moncofa, ha organitzat activitats que duraran quasi tot el mes de mar.
La regidora Lola Als Gil ha assegurat que les dones treballadores continuem reivindicant la necessitat que tota la societat ajude al fet que la conciliaci de la vida laboral i familiar puga ser una realitat. Per aix, el 8 de mar s una data simblica per a incidir en la sensibilitzaci tant d'homes com de dones.
Aix, l'agenda d'activitats comenar el prxim 1 de mar amb la inauguraci de l'exposici de fotografia Silenci, a la biblioteca Clara Campoamor, grcies a la collaboraci de la Fundaci *Isonoma de la Universitat Jaume I. Estar exposada fins al 26 de mar i es podr visitar amb cita prvia en biblioteca@moncofa.com o en el telfon 964577978.
Per al diumenge 7, havia programat un compte contes, un *monologo i una exposici que s'han hagut d'ajornar pel manteniment de les restriccions sanitries del *COVID 19.
L'Ajuntament de Moncofa, a petici de l'associaci, ha decidit tamb pintar dos bancs de violeta en commemoraci d'un dia tan assenyalat, situant un amb vista a la mar i un altre en la Plaa de la *Constituci.
Mentrestant, el propi dia 8, en el qual se celebra el Dia Internacional de la Dona Treballadora, est previst el llanament en les xarxes socials del vdeo institucional reivindicant la importncia d'una data tan simblica. Aix mateix, a les 18 hores, a la biblioteca Clara Campoamor la *Associaci de Dons Carmen de Burgos de Moncofa far una donaci de llibres de la dona que dona nom al collectiu.
A ms, del 8 al 14 de mar se celebrar la II 5K Virtual Moncofa corre *per la Igualtat, per a la qual tots els interessats es podran inscriure en esports@moncofa.com facilitant el nom, cognoms, DNI, telfon i data de naixement
El contacontes en la plaa de la Constituci titulat Dos brbars i un viking a crrec del grup *Rebombori, i el monleg de *Carol Toms oferir un monleg es que s'han posposat es realitzen tan prompte com siga possible.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana