Moncofa: Moncofa presenta el Programa dOci Alternatiu per a Adolescents de 12 a 17 anys


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/4/197811_123202/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 19-04-2021
Moncofa presenta el Programa dOci Alternatiu per a Adolescents de 12 a 17 anys

El programa sha dut endavant amb la collaboraci de lIES Gilabert de Centelles on reben la educaci secundria molts jovens de Moncofa, aquest projecte est obert a tots els jovens del municipi encara que no estiguen cursant la educaci secundaria a Nules. Aix doncs, amb la collaboraci del centre educatiu shan format una srie de grups motor i aquests han sigut els encarregats de proposar les diferents activitats, de manera que es trobe una varietat de continguts on tots ho passen b.

De fet, la setmana de pasqua ja es va comenar amb les primeres activitats. Els joves inscrits van poder gaudir de diferents jocs per desconnectar dels aparelles electrnics. Varen organitzar, un scape room, soccerball, una competici de jocs de puntera, jocs de taula i estrategia, aquest cap de setmana continen amb una competici de tenis que tindr lloc en les pistes de tenis municipals.

La regidora de joventut M Teresa Alemany afirma La idea fonamental daquesta iniciativa que va surgir des de lAjuntament de Moncofa, s que els propis joves siguen els que proposen i impulsen activitats relacionades amb el que ms els agrada i puguen gaudir de les activitats que ells mateixa organitzen. Cal recordar que les activitats son gratutes i sern els dissabtes de 17 a 20 en diferents espais municipals com requers lactivitat a realizar.

Alemany destaca Els nostres joves necessiten alternatives doci i els animem a que sinscriguen perqu de ben segur gaudiran de les activitats conjuntes amb els seus companys.

Aquesta iniciativa de lAjuntament de Moncofa estava prevista per a lany anterior i sanava a fer amb la collaboraci de lAjuntament de Nules, per la pandmia va obligar a la seua cancellaci, no obstant aix sha acordat que davant la situaci actual cadasc dels municipis reprengui lactivitat, de moment, de manera independent.

Quan la situaci sanitria millore, lAjuntament espera reprendre les activitats conjuntes amb el municipi de Nules com b varem proposar dun principi.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana