Moncofa: Moncofa treballa en un projecte comú amb La Vilavella i Nules per a millorar la mobilitat entre els municipis


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/5/198072_123429/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 31-05-2021
Moncofa treballa en un projecte comú amb La Vilavella i Nules per a millorar la mobilitat entre els municipis

Les poblacions de la comarca de la Plana Baixa de Nules, Moncofa i la Vilavella treballaran conjuntament en un projecte per a millorar la mobilitat dels seus veïnats, una iniciativa amb la que es vol connectar els tres municipis amb un carril bici i per a vianants.

Així ho han acordat els seus alcaldes, David García, Wenceslao Alós i Carmen Navarro en una reunió en la que s’han valorat diferents opcions que poden desenvolupar conjuntament gràcies al Pla de Recuperació per a Europa.

De manera que, aquest projecte estaria finançat amb fons europeus mitjançant el programa Next Generation EU que està adreçat a les administracions locals, principalment.

Davant açò, els tres alcaldes coincideixen en assenyalar que es tracta d’una oportunitat important per a les seues poblacions, “són ajudes que poden gestionar els ajuntaments i que puntuen més si les actuacions afecten a diversos municipis”, matisa David García.

El pla Next Generation EU és un instrument temporal de recuperació dotat amb 750.000 milions d’euros i té com a objectiu portar a terme projectes per a construir l’Europa posterior a la Covid-19, amb el desenvolupament d’actuacions sostenibles, inclusives i intel·ligents del territori contribuint així a crear una Europa més ecològica, més digital i resilient.

Els representants dels ajuntaments de Nules, Moncofa i la Vilavella es tornaran a reunir al mes de juny per a seguir avançant en aquest projecte.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana