Moncofa: Obri el consultori de la platja de Moncofa per a donar servei a vens i visitants fins al 15 de setembre


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/6/198209_123559/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 19-06-2021
Obri el consultori de la platja de Moncofa per a donar servei a vens i visitants fins al 15 de setembre

Els vens i visitants que este estiu es desplacen fins a la platja de Moncofa ja tenen obert el consultori mdic fins al prxim 15 de setembre. Es tracta d'un servei de la Generalitat que facilita l'Ajuntament en cedir l'espai perqu els sanitaris puguen prestar millors serveis en els mesos d'estiu.
Mari Carmen Ferri, regidora de Sanitat de Moncofa, ha assegurat que a l'Ajuntament entenem que s molt important oferir els millors serveis als milers de persones que cada estiu es desplacen fins a les platges del municipi. I, en aquests moments, un servei bsic s el sanitari, per la qual cosa volem facilitar al mxim laccs a qualsevol persona que el necessite.
El consultori de la platja de Moncofa estar obert des del 16 de juny fins al 15 de setembre.
L'excepci ser el 24 de juny, que en ser festiu, no estar obert i les persones que requerisquen atenci mdica hauran de desplaar-se al Punt d'Atenci Continuada de Nules, que t com a telfon d'atenci el 964558555.
Durant els mesos de juny i setembre estar obert des de les 8 fins a les 15 hores, mentre que en els mesos de juliol i agost lhorari s'ampliar per a estar en servei des de les 8 fins a les 21 hores. Este horari es veur restringit els dies 23 i 24 de juliol, ja que el consultori de la platja estar obert de 8 a 15 hores.
Els vens i visitants que requerisquen atenci dissabtes hauran de desplaar-se fins al Centre de Salut de Nules, que estar obert de 8 a 15 hores i t com a telfon de consulta el 965558550.
Fora d'este horari, totes les urgncies seran ateses en el Punt d'Atenci Continuada de Nules.
Millorar l'assistncia sanitria tot l'any
Mari Carmen Ferri incideix en la importncia que t actualment garantir els millors serveis sanitaris a Moncofa, que a l'estiu multiplica la seua poblaci. No obstant aix, s important millorar l'assistncia sanitria tot l'any, per la qual cosa est pendent de poder reunir-se amb la consellera de Salut per a sollicitar l'ampliaci dels serveis sanitaris que s'ofereixen en l'ambulatori del municipi.
L'equip liderat per Wences Als Valls est insistint fa temps en esta necessitat, que ara hauria de ser factible, una vegada que s'ha anunciat ja la licitaci de les obres per a ampliar les installacions.
Mari Carmen Ferri, la regidora de Sanitat, est treballant fa temps perqu la Generalitat amplie no sols les installacions, sin tamb els serveis que ofereix. Hem sollicitat una reuni amb la consellera, Ana Barcel, per a demanar el que s una necessitat que estan demandant els vens de Moncofa. L'ampliaci dels serveis que ofereix la Conselleria al poble s un tema que fa temps que venim reclamant per que, ara, hauria de ser factible una vegada que la Generalitat ha licitat ja les obres d'ampliaci de l'ambulatori.
Ferri ja va explicar que sollicitarem una ampliaci de l'horari de Pediatria i demanarem un metge de famlia ms, perqu la rtio metge-pacient supera amb escreix el que es recomana, per la qual cosa hauria d'haver-hi quatre metges de famlia a Moncofa en comptes dels tres actuals. A ms, entenem que el ms important s disposar d'una atenci continuada de 24 hores, quan actualment, de 9 de la nit a 8 del mat hem d'anar a urgncies de Nules perqu a Moncofa no hi ha servei mdic. Desprs de veure com ha crescut la poblaci els ltims anys, que augmenta molt ms amb els visitants en els mesos d'estiu, s ja una necessitat urgent.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana