Moncofa: Moncofa acollir este dimecres lentrega de les banderes Qualitur 2021


 
La Plana al Dia | Moncofa | General | 23-06-2021
 

Moncofa ha sigut triat enguany per la Generalitat perqu exercisca d'amfitri en l'acte de lliurament de les Banderes Qualitur 2021, que distingeixen aquells municipis que aposten per oferir serveis de qualitat a les platges. L'acte se celebrar este dimecres a les 10.30 hores a la platja de Moncofa, on es procedir a l'hissat de la bandera i el lliurament de les distincions a un total de 10 municipis de la provncia de Castell.
Wences Als Valls, alcalde de Moncofa, ha explicat que el que hgem sigut designats per la Generalitat per a acollir este lliurament de guardons s un reconeixement al treball intens que fa l'Ajuntament per oferir serveis turstics de qualitat i, especialment, buscar l'excellncia tant en la neteja com en els serveis que ofereix a les platges tant als vens i venes com a les desenes de milers de visitants que les visiten cada estiu. Estem molts anys fent un treball molt intens, amb inversions importants, per a distingir-nos per la qualitat davant tanta oferta turstica que hi ha en el litoral mediterrani.
L'acte de lliurament de les banderes Qualitur 2021 tindr lloc este dimecres 23 de juny a les 10.30 a la platja de Moncofa. Concretament, se celebrar a la sala d'exposicions Mara Sorolla de la Tourist Info de Moncofa, on l'alcalde,. Wences Als Valls, exercir d'amfitri i el presidir Francesc Colomer, secretari autonmic de Turisme de la Generalitat Valenciana.
Les banderes Qualitur sn un reconeixement a l'esfor del sector turstic i als ajuntaments costaners per impulsar la qualitat. A travs de la Bandera Qualitur, Turisme Comunitat Valenciana transmet als turistes i usuaris de les platges de la Comunitat la neteja de les aiges i les arenes, aix com els serveis higinics i zones d'esplai i oci que incrementen la sensaci de confort de l'usuari.
La Bandera Qualitur s el reconeixement al treball diari que es realitza des dels diferents consistoris perqu el litoral siga sinnim d'excellncia turstica entesa com la integraci de tres conceptes: qualitat, medi ambient i accessibilitat.
Quatre banderes blaves acompanyen a les banderes de Qualitur de la Generalitat
Cal recordar que el treball de l'Ajuntament de Moncofa per aconseguir l'excellncia a les seues platges s tal, que enguany la bandera blava tornar a onejar en les quatre platges de Moncofa: el Grau, lEstanyol, Masb i Pedra Roja. D'esta manera, l'Ajuntament de Moncofa ha complit amb el seu objectiu d'oferir els millors recursos mediambientals perqu els comerciants i el sector turstic del municipi tinguen el millor reclam este estiu.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana