Moncofa: LAjuntament promociona la denominaci Moncofa amb la distribuci de bosses als usuaris de la Biblioteca


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/7/198286_123626/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 06-07-2021
LAjuntament promociona la denominaci Moncofa amb la distribuci de bosses als usuaris de la Biblioteca

L'Ajuntament de Moncofa, a travs de lAgncia de Promoci del Valenci, ha posat a la disposici dels usuaris de la Biblioteca Municipal unes atractives bosses de roba per a promocionar la denominaci oficial del municipi, que s en valenci. De fet, en esta campanya de conscienciaci i promoci del valenci es destaca el logotip s Moncofa perqu els vens, per especialment els visitants, spien quina s la denominaci oficial.
Ana Gracia, regidora de Cultura i Normalitzaci Lingstica, ha explicat que hem volgut posar en marxa esta curiosa iniciativa amb un triple objectiu: promocionar l's del valenci, conscienciar que el nom del municipi s Moncofa i, a ms, dinamitzar l'activitat cultural al poble.
Aix, estes bosses, que sn d'un material sostenible, es distribuiran entre els usuaris de la Biblioteca cada vegada que recullen llibres en prstec. De moment s'ha fet una tirada de 2.000 bosses perqu estiguen circulant pel poble este estiu, en qu hi ha milers de visitants per a gaudir dels atractius turstics i l'oferta d'oci de la localitat.
Sn unes bosses de colors cridaners i que inclouen paraules tpiques de Moncofa en valenci, com poden ser trellat, comboi, malesa, ninot o amollar, entre moltes altres.
Ana Gracia confia que aquesta iniciativa permeta fomentar l's del valenci, ja de per si mateix arrelat al poble, i a ms normalitzar el nom de Moncofa entre els visitants del municipi, siga quina siga la seua procedncia.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana