Moncofa: LAjuntament de Moncofa promou la Fira dEstiu este cap de setmana per a dinamitzar els comeros locals


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/7/198330_123662/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 15-07-2021
LAjuntament de Moncofa promou la Fira dEstiu este cap de setmana per a dinamitzar els comeros locals

L'Ajuntament de Moncofa ha programat la Fira dEstiu este cap de setmana amb l'objectiu de dinamitzar els comeros locals i promoure ms vendes aprofitant l'arribada de milers de visitants en este mes de juliol. Comeros Moncofa ha organitzat esta fira que se celebrar des del divendres 16 fins al diumenge 18 de juliol, de 19.00 a 24 hores en l'avinguda Mare Nostrum, a la platja de Moncofa.
S'han inscrit un total de 12 establiments comercials que venen tot tipus de productes com roba, complements, llepolies, productes de decoraci, etc. El programa infantil d'activitats ser a crrec d'Harlequin.
Lola Als Gil, regidora de Comer, ha assegurat que estem tot l'any planificant fires comercials per a ajudar el nostre comer i el xicotet empresariat a vendre ms, davant una situaci tan complicada com l'actual. La fira es far respectant totes les mesures de seguretat sanitria per a garantir que els vens i venes i visitants puguen fer les compres de manera segura.
Cal recordar que l'Ajuntament de Moncofa, que dirigeix Wences Als Valls, est organitzant tot tipus d'accions comercials i tamb ldiques que amb la tornada de Moncofa Mar dActivitats ajudaran els bars, restaurants i els comeros de la localitat a millorar els seus ingressos.

Dinamitzaci de l'economia respectant les mesures de seguretat
Aix s, l'Ajuntament de Moncofa, a ms de posar totes les mesures al seu abast perqu es puga participar en totes les activitats programades d'una forma segura, tamb ha insistit que els vens i els visitants continuen mantenint una actitud prudent per a evitar que l'afluncia de ms gent puga suposar un major risc de contagi pel coronavirus.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana