Moncofa: La Gurdia Civil desmantella un punt de venda de droga al 'sovintege' en la localitat de Moncfar


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/8/198445_123764/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | Sucesos | 03-08-2021
La Gurdia Civil desmantella un punt de venda de droga al 'sovintege' en la localitat de Moncfar

Dins dels serveis que la Gurdia Civil ve desenvolupant per a combatre el trfic de substncies estupefaents a la provncia de Castell i erradicar els punts de venda de droga a la menuda, la Gurdia Civil juntament amb la Policia Local de Moncfar ha detingut a un home per un presumpte delicte contra la salut pblica, per trfic de drogues.

L'operaci conjunta va tindre lloc el passat dia 30 de juliol, on els agents actuants van detindre a un home de 46 anys d'edat i es van confiscar de la droga que tenia en la seua possessi aix com dels materials i elements emprats per a la seua preparaci i posterior venda.

La investigaci es va iniciar en tindre coneixement d'un possible punt de venda a la menuda en els voltants d'un establiment hostaler de la poblaci on es va detectar que la droga podia amagar-se a l'interior del local sense coneixement dels propietaris.

De les labors desenvolupades per la Gurdia Civil, es va establir un dispositiu operatiu en conjunt amb Policia Local de *Moncofar per a accedir al bar.

Els agents actuants van realitzar una inspecci per a vetlar pel compliment de les mesures sanitries acordades a l'interior dels locals pel COVID-19, de la qual van resultar propostes
per a sanci tres persones.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana