Moncofa: L'Ajuntament de Moncofa organitza la Fira d'Estiu del Comer Local per a impulsar les seues vendes i beneficis


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/8/198590_123887/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 13-08-2021
L'Ajuntament de Moncofa organitza la Fira d'Estiu del Comer Local per a impulsar les seues vendes i beneficis

L'Ajuntament de Moncofa ha organitzat el cap de setmana del 13 al 15 d'agost la II Fira d'Estiu del Comer Local de Moncofa per a impulsar les seues vendes i beneficis en la setmana gran de l'estiu. Aquesta fira coincideix amb el comenament de les festes de *Sant *Roc i estar situada en l'Avinguda Mare Nostrum, a la platja del municipi, i romandr oberta des de les 19 fins a les 24 hores durant els dies programats.
En aquesta fira es podran trobar productes i serveis de tota classe, com ara roba, complements, calat, articles de decoraci, llepolies, pastisseria, centre d'esttica o articles per a mascotes, entre molts altres.
El locals que collaboren amb aquesta iniciativa impulsada per l'Ajuntament de *moncofa i els comeros locals sn: L*Univers dels *Xuxes, El Forn de Pere, *Harlequn (Centre d'Estudis), Un *Mon d*Arbres, Calats Padilla, L*Atelier de Daniela, la *Boutique de Daniela, Ela doble, Oh La La, *Gossos *sense *sostre, Noelia Moya *Belleza Quntica i La Clandestina.
Tamb s'han organitzat tot tipus d'activitats infantils durant els tres dies que durar la fira, que seran a crrec de *Harlequn. Tots els interessats podran inscriure's descarregant-se el codi *QR situat en les seues lletres.
Lola Als, regidora de Comer de Moncofa, ha assegurat que s una iniciativa ms de l'equip de Govern que lidera *Wences Als Valls per a promoure les vendes dels comeros locals, dinamitzar l'economia i ajudar a mantindre i generar llocs de treball en les pimes del poble. Hem fet coincidir la fira amb les festes de *Sant *Roc perqu s el perode amb major volum de visitants a les platges de Moncofa i en el qual els comerciants del poble poden obtindre ms ingressos, en un any tan complicat per la pandmia del coronavirus.
Cal tindre en compte que l'Ajuntament de Moncofa programa fires per a impulsar el comer local durant tot l'any, per aquesta de l'estiu s possiblement de les ms productives i beneficioses per als autnoms i xicotets empresaris dedicats al comer en el municipi.
Coincideix amb l'inici de les festes de *Sant *Roc
Cal tindre en compte que aquesta Fira d'Estiu del Comer Local de Moncofa coincideix amb l'inici de les festes de *Sant *Roc, per a les quals l'Ajuntament ha programat una intensa agenda d'activitats tant esportives, com a musicals, comercials i religioses per a celebrar les festes de *Sant *Roc. L'agenda d'activitats comenar el divendres 13 d'agost i finalitzar el dissabte 21 d'agost, amb el dilluns 16 amb la commemoraci del dia de Sant Roque, encara que aquesta mateixa setmana hi haur algunes activitats prvies al calendari oficial.
L'objectiu de l'Ajuntament de Moncofa s permetre que tots els vens i visitants puguen celebrar aquestes festes com han fet sempre, encara que tenint en compte totes les mesures d'higiene sanitries i de limitaci d'aforaments per a evitar el risc de contagis. Precisament, per la crisi provocada per aquesta pandmia, l'altre objectiu s dinamitzar l'economia del comer, la restauraci i, en general, el sector turstic de Moncofa.
PROGRAMACI DE LES FESTES DE *SANT *ROC DE MONCOFA:
5-8 D'AGOST. FIRA AMB ENCANT EIVISSENC
Fira amb encant Eivissenc a Moncofa. El dijous a les 20 hores ser la inauguraci, d'unes installacions que comptaran amb zona infantil i d'activitats, zona *chill-out, zona *market, zona gastronmica i molt ms. Recinte tancat en l'avinguda Mare Nostrum, complint amb les mesures *covid i aforament limitat.
DISSABTE, 7 D'AGOST
II Ciclisme de sala nocturn a la platja de Moncofa. Informaci i reserva en el telfon 647 125 383.
Lloc: avinguda Mare Nostrum.
13-15 D'AGOST. FIRA D'ESTIU DEL COMER LOCAL
La Fira d'Estiu del Comer Local se celebrar a la platja de Moncofa. El divendres a les 20 hores ser la inauguraci i l'horari de la fira ser de 19.00 a les 00.00 hores. Se celebrar en l'avinguda Mare Nostrum.
DIVENDRES, 13 D'AGOST
22.45 h. Actuaci de *Dianto Reed *Quintet, quintet de canyes format per cinc joves msics espanyols amb seu a Amsterdam.
Lloc: plaa *Na *Violant d*Hongria.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana