Moncofa: Moncofa tindr el primer punt de recrrega de vehicles elctrics abans que acabe l'any


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/8/198616_123912/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 17-08-2021
Moncofa tindr el primer punt de recrrega de vehicles elctrics abans que acabe l'any

L'Ajuntament de Moncofa construir abans de final d'any la primera electrolinera al poble per a fomentar l's de vehicles ms sostenibles i respectuosos amb el medi ambient. Aix s possible una vegada que ha rebut ja la notificaci oficial d'una subvenci de 10.612,80 per a escometre una inversi total de 13.266 amb l'objectiu d'installar un punt de recrrega per a vehicles elctrics.
Jos Mara Andrs, primer tinent d'alcalde de Moncofa, responsable de la tramitaci de les subvencions, ha assegurat que disposarem al poble d'una electrolinera abans que acabe l'any perqu cada vegada hi ha ms gent amb vehicles elctrics tant entre els nostres vens com de gent que ens visita, especialment a l'estiu. Aquesta infraestructura s una altra mostra ms de l'aposta de l'equip de Govern que lidera *Wences Als per les poltiques verdes, que ajuden a contaminar menys i faciliten que tots puguem ser ms respectuosos amb el medi ambient.
Aquesta lnia d'ajudes, per a millorar l'eficcia energtica en els serveis pblics, sn de l'Institut Valenci de Competitivitat Empresarial (IVACE) de la Generalitat Valenciana.
Cal recordar que recentment, en aquesta lnia, l'Ajuntament de Moncofa va decidir ampliar la bonificaci que aplica en l'impost de circulaci als propietaris tant de vehicles elctrics com hbrids. El Ple de l'Ajuntament de Moncofa va aprovar a la fi de juliol una nova bonificaci del 75% de l'impost de circulaci per a vehicles elctrics, de manera que rebaixar la crrega impositiva dels seus vens a pesar que ja era un dels municipis que menys cobra per aquest concepte entre els pobles del seu entorn.
D'aquesta manera hi haur tres bonificacions, que sn les que permet la llei. Aix s, la bonificaci del 100% en els vehicles antics, la bonificaci del 50% en els vehicles hbrids i ara introdum el 75% de bonificaci en l'impost de circulaci dels vehicles elctrics.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana