Moncofa: L'Ajuntament de Moncofa invertir quasi 40.000 euros a millorar el clavegueram en Ramn y Cajal i Vicente Ramn Als


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/8/198641_123930/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 19-08-2021
L'Ajuntament de Moncofa invertir quasi 40.000 euros a millorar el clavegueram en Ramn y Cajal i Vicente Ramn Als

L'Ajuntament de Moncofa invertir 39.559,99 en la millora de la xarxa de clavegueram del municipi, concretament en l'avinguda Ramn y Cajal i el carrer Vicente Ramn Als. Es tracta d'una inversi procedent d'una lnia d'ajudes procedents del Pla Reactivem Castell Obres, de la Diputaci de Castell.
Jos Mara Andrs, primer tinent d'alcalde de Moncofa, ha explicat que es tracta d'una actuaci molt necessria per a millorar els serveis dels vens de la zona, ja que aquesta xarxa es troba molt deteriorada. Sn obres que no es veuen, per que sn imprescindibles per a garantir la qualitat de vida dels residents.
De fet, l'Ajuntament de Moncofa est fent una aposta molt important per millorar la xarxa de clavegueram en el municipi, com el demostra el fet que adjudicara en el Ple d'aquest mes de juliol l'obra amb el pressupost ms important dels ltims anys. Es tracta una obra de prop de 600.000 euros per a millorar el clavegueram als carrers Almirall Cervera i carrer *Peruga, que requereixen des de fa temps una profunda renovaci per a millorar els serveis dels vens de la zona.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana