Moncofa: Ruth Esteve reivindica la necessitat d'accelerar les actuacions contra la regressi de la costa


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/8/198665_123947/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/8/198665_123947/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/8/198665_123947/3_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/8/198665_123947/4_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/8/198665_123947/5_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/8/198665_123947/6_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 23-08-2021
Ruth Esteve reivindica la necessitat d'accelerar les actuacions contra la regressi de la costa

La portaveu del PSPV-PSOE de Moncofa, Ruth Esteve, ha mostrat el seu suport a la manifestaci per demanar la construcci d'espigons en les platges de Moncofa, a la que ha assistit la vicesecretaria provincial i senadora, Ana Edo. En aquest sentit, ha destacat que amb l'actual Govern de Pedro Snchez s'estan duent a terme molts projectes per frenar la regressi de la costa sud de Castell. Esteve ha reivindicat la necessitat de continuar treballant en aquesta direcci per accelerar les actuacions en el front litoral, "com s'estan fent des dels governs socialistes per protegir les nostres costes i com veiem en platges com la d'Almenara".

D'altra banda, Esteve ha afirmat que "s vergonys que l'alcalde de Moncofa, Wenceslao Als (PP), no haja menejat ni un dit en els sis anys que porta en el crrec fins ara, que ja no governa el seu partit en l'Executiu central". "Els i les socialistes continuarem treballant per millorar la vida dels vens i venes de Moncofa, i per aix no podem permetre aquesta actitud de l'equip de govern municipal", ha assenyalat.

La vicesecretaria del PSPV-PSOE de la provncia de Castell i senadora, Ana Edo, ha criticat l'actitud del Partit Popular, "que durant els anys en qu va governar no va promoure cap projecte per a protegir la costa de Moncofa". "No ha sigut fins ara, quan governem els i les socialistes, que s'han iniciat les gestions necessries en tot el litoral castellonenc", ha assenyalat la dirigent socialista. A ms, Edo ha ressaltat que "el govern socialista de Pedro Snchez actua i no es limita a paraules grandiloqents, i el millor exemple sn el comenament de les infraestructures que permetran a tots els vens i venes dels nostres pobles recuperar les seues platges i protegir-se de davant els danys dels temporals".

Cal recordar que durant les darreres setmanes han sigut publicades les declaracions d'impacte ambiental favorable de Nules i l'inici dels trmits per a la redacci del projecte en la costa d'Almassora. La portaveu municipal socialista en Moncofa ha posat en valor el treball que des de la Direcci General de Costes s'est duent a terme. "Fa molts anys que estem demanant la construcci dels espigons i ara se'ns escolta", ha afirmat Esteve, qui tamb ha ressaltat que "des del grup socialista ho seguirem reivindicant fins que siga una realitat, per hem de continuar treballant com s'est fent des del govern central i demanar que s'acceleren els trmits".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana