Moncofa: Moncofa repartir 6.000 euros en premis en una nova campanya de foment de les compres en la localitat


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/10/198967_124248/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 25-10-2021
Moncofa repartir 6.000 euros en premis en una nova campanya de foment de les compres en la localitat

L'Ajuntament de Moncofa ha aprovat unes ajudes econmiques per 5.999 euros per al foment del comer local i potenciar les vendes amb la vista posada especialment de cara a la campanya de Nadal. Esta iniciativa denominada La Grossa de Nadal i impulsada per l'equip de govern que dirigeix Wences Als Valls, es va aprovar la setmana passada i es va publicar en el BOP, per la qual cosa ja est oberta l'adhesi de tots els comeros locals que ho desitgen
Lola Als, regidora de Comer, ha explicat que esta s una ms de les moltes iniciatives impulsades per l'Ajuntament de Moncofa per a ajudar els comeros locals. Estem segurs que este sorteig per un total de 5.999 ens permetr ajudar a multiplicar les vendes pensant en la campanya de Nadal.
Aix, l'objecte d'esta campanya s el foment de les compres en els comeros locals (bars, perruqueries, botigues) amb la celebraci de sortejos entre totes aquelles persones que realitzen compres en quatre comeros locals adherits a la campanya, per import d'almenys 10 euros en cadascun d'ells. Els premis seran econmics i hauran de ser justificats mitjanant factures de compra en comeros de Moncofa.
Els establiments interessats a beneficiar-se d'esta campanya promoguda per l'Ajuntament de Moncofa hauran d'inscriure's fins al 19 de novembre en el formulari adherit a la publicaci oficial d'esta campanya en el Butllet Oficial de la Provncia, tamb disponible en el mateix ajuntament o en la pgina web.
Les dates per a realitzar les compres seran entre l'1 de desembre i el migdia del 22 de desembre, que sn tradicionalment les principals dates de cara a les compres de Nadal.
Les persones que vulguen participar hauran d'introduir els bitllets segellats per quatre comeros en l'urna que es collocar en el Mercat Municipal a este efecte. Seran nuls tots aquells bitllets que no registren el segell dels quatre comeros, el nom de la persona que sollicita el premi i els tiquets justificatius de les compres.
El sorteig es realitzar el dia 22 de desembre a les 12 hores en el Mercat Municipal, en el qual es coneixeran els quatre premiats. El primer premi ser per un valor de 2.999 , el segon premi per 1.500 , hi haur un tercer premi de 500 i cinc quarts premis de 200 cadascun.
Lola Als Gil, regidora de Comer, indica que estem segurs que esta campanya atraur compres en els comeros de la localitat, i est oberta al fet que les compres les realitzen tant vens de Moncofa com visitants.
Les persones que resulten afavorides amb estos premis de Nadal hauran de destinar els diners guanyats a compres en els comeros de Moncofa adherits a esta campanya, entre el 22 de desembre i el 9 de gener.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana