Moncofa: Ruth Esteve (PSPV-PSOE) presenta la seua renúncia com a regidora de Moncofa per motius professionals


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/10/198988_124266/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 29-10-2021
Ruth Esteve (PSPV-PSOE) presenta la seua renúncia com a regidora de Moncofa per motius professionals

La portaveu del grup municipal socialista a Moncofa, Ruth Esteve, ha presentat la seua renúncia a l'acta de regidora per motius professionals. Aquesta dimissió s'ha fet efectiva en el ple que s'ha celebrat hui a l'Ajuntament de Moncofa.

La secretària d'Organització del PSPV-PSOE a la província de Castelló i alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha agraït a Esteve, en el seu nom i en el de l'executiva provincial, "el sentit de servei públic, l'aportació del seu treball en el partit socialista, i la gran labor que ha fet durant aquest temps en favor de la ciutadania de Moncofa, atenent les seues peticions i vetlant pel seu benestar". Per part seua, Esteve ha agraït "l'oportunitat i la confiança que m'ha donat el poble de Moncofa de representar-los" i ha expressat "l'agraïment d'haver comptat amb mi per a servir a la ciutadania de la meua localitat".

Cal assenyalar que, durant el temps en el qual Ruth Esteve ha sigut regidora del PSPV-PSOE de Moncofa, s'ha aconseguit desbloquejar el projecte del centre de salut, gràcies a les contínues i persistents gestions i reunions que ha mantingut Esteve, juntament amb la resta del grup municipal socialista, amb la conselleria i l'ajuntament per a la regularització de l'expedient i que pogueren començar les obres. Així mateix, també s'ha treballat perquè els fons europeus es destinen a finançar la regeneració de la costa de Moncofa i ajudes per a pal·liar els efectes dels temporals en la localitat, s'ha donat el màxim suport al comerç local i s'ha fet una labor activa i propositiva per a ajudar a les famílies que més han patit la crisi provocada pel coronavirus.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana