Moncofa: El Partit Popular de Moncofa reelegeix a Jos Mara Andrs com a president per unanimitat de tots els afiliats


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/11/199037_124310/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 08-11-2021
El Partit Popular de Moncofa reelegeix a Jos Mara Andrs com a president per unanimitat de tots els afiliats

El Partit Popular de Moncofa ha reelegit aquest migdia per unanimitat de tots els afiliats a Jos Mara Andrs com a president en un congrs local. L'acte ha comptat amb una nodrida presncia d'alts crrecs dels Populars a la provncia de Castell, encapalats per la seua presidenta provincial, Marta Barrachina, que ha mostrat el seu suport tant a Jos Mara Andrs com a la seua nova direcci local.
En aquest congrs tamb ha sigut reelegit com a secretari general l'alcalde de Moncofa, *Wences Als Valls, amb la qual cosa es mantindr l'estructura principal de l'equip que ha perms al Partit Popular governar en el municipi les dues ltimes legislatures.
Jos Mara Andrs, res ms ser reelegit per unanimitat com a president del Partit Popular de Moncofa, ha assegurat que hem consolidat al PP de Moncofa com un partit unit, cohesionat, ms fort i amb una vocaci de servei pblic i de gesti que ens ha perms ajudar a millorar la qualitat de vida dels nostres vens. Som gent inquieta i preocupada per resoldre els problemes de la gent de Moncofa i per aix tenim la nostra oficina al carrer.
El president del PP de Moncofa ha insistit que d'aquest congrs eixim reforats i, desprs de demostrar en aquests sis anys que som un equip de govern efica, continuarem treballant en la lnia de millorar la qualitat de vida dels vens de Moncofa, com hem fet aquests anys baixant els impostos, millorant infraestructures educatives, sanitries o esportives, posant en marxa iniciatives per a generar llocs de treball, aconseguint tallers d'ocupaci, hem facilitat les condicions perqu les empreses s'installen a Moncofa, en els moments ms durs de la pandmia hem estat al costat del comer local donant fins a quatre ajudes directes, hem donat una important subvenci a la cooperativa per a ajudar a tots els agricultors del poble, hem millorat molts camins rurals i en turisme hem millorat els serveis a les nostres platges, aconseguint passar de dues banderes blaves a quatre. En definitiva, qui sale guanyant amb el govern del Partit Popular a Moncofa sn els propis vens i per aix continuarem treballant per a poder governar en el 2023, i poder continuar millorant la qualitat de vida de tots els vens.
En el congrs local del PP de Moncofa, que s'ha celebrat a la Casa de la Cultura, han estat recolzant a la nova executiva, a ms de la presidenta provincial, Marta Barrachina, altres alts crrecs poltics i institucionals dels Populars com sn el seu secretari general, Salvador *Aguilella, aix com el diputat en el Congrs Oscar *Clavell, la senadora Salom Pradas i el senador Vicente Martnez *Mus, a ms d'altres crrecs orgnics del partit, alcaldes i portaveus d'altres municipis.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana