Moncofa: LAjuntament de Moncofa organitza lEscoleta de Nadal per a ajudar els pares i mares a conciliar la vida familiar i laboral


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/11/199130_124404/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 22-11-2021
LAjuntament de Moncofa organitza lEscoleta de Nadal per a ajudar els pares i mares a conciliar la vida familiar i laboral

L'Ajuntament de Moncofa ha organitzat l'Escoleta de Nadal amb l'objectiu de facilitar la conciliaci familiar i laboral d'aquelles famlies que necessiten tindre atesos i actius els fills i filles durant les vacances de Nadal. Aix, des del dilluns 27 de desembre fins al dijous 30 els pares i mares que ho desitgen podran tindre este servei municipal a la seua disposici.
Totes aquelles persones que estiguen interessades podran preinscriure els fills i filles la setmana que ve, del 22 al 26 de novembre en la web de l'Ajuntament, en moncofa.com. Cal tindre en compte que hi ha disponibles 50 places, amb les quals es confia poder atendre la demanda que puga sorgir. El llistat definitiu d'admesos tamb es podr consultar en la web de l'Ajuntament de Moncofa i en l'aplicaci de Telegram, concretament en MoncofaConnecta.
Tere Alemany, regidora de Serveis Socials i Joventut de Moncofa, ha explicat que volem ajudar al fet que les famlies del poble puguen anar-sen a treballar amb la tranquillitat de saber que les filles i fills estaran ben atesos i realitzant activitats educatives i d'oci. L'equip de govern que dirigeix Wences Als Valls t com a prioritat impulsar poltiques i aplicar totes les eines que estiguen al nostre abast per a millorar la qualitat de vida de la poblaci.
Cal tindre en compte que ara, del 22 al 26 s quan estar obert el termini de preinscripci, desprs eixir la llista d'admesos i de l'1 al 10 de desembre es realitzar la matrcula.
Els xiquets i xiquetes que s'hi inscriguen podran gaudir de l'Escoleta de Nadal en el CEIP Cientfic Avell Corma de 9 a 13 hores, encara que a partir de les 8 del mat estar oberta perqu els puguen deixar aquells pares i mares que hagen d'entrar a treballar abans de les 9.

El preu de la matrcula ser de 10 euros, i es podr realitzar b en l'Oficina dAtenci al Ciudad (OAC), en la web de l'Ajuntament en moncofa.com o b a travs de la seu electrnica, on s'habilitar un sistema especfic per a donar facilitats a tots.
Totes les persones que estiguen interessades en este servei poden sollicitar ms informaci telefonant al 964580421 (extensi 2223) o en el correu electrnic educadora@moncofa.com.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana